05 / 05 / 2024

finansbank üçyüzlü şunesi

finansbank üçyüzlü şunesi

Finansbank' ın, Gaziantep Şehitkamil' de, İstanbul Esenler, Sancaktepe ve Ümraniye' de, Denizli Çivril' de yeni faaliyete geçirilen şube açılışları gerçekleşti. Açılan yeni şubelerin adresleri aşağıda yer alıyor...

Finansbank yönetim katı çıldırdı. Verdikleri faiz oranı inanılmaz

Bankalar tarafından vatandaşlara kredi faizleri hakkında duyurular yapılmaya devam ediliyor. Finansbank da vatandaşlara yönelik çok önemli bir kredi kampanyası hazırladı.

QNB Finansbank’tan konut değerinin tamamına kredi!

QNB Finansbank yüzde 100 Konut Kredisi ürünü dahilinde peşinat gerekmeksizin konut değerinin tamamına kadar kredi kullandırıyor...

QNB Finansbank’tan konut değerinin tamamına kredi

QNB Finansbank yüzde 100 konut kredisi ürünü kapsamında konutun ekspertiz değerinin tamamına kadar konut kredisi kullandırıyor.

Tevfik Göksu: Kentsel dönüşüm tarihi bir fırsat!

2. Kentsel Gelişim Zirvesi'nde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel dönüşümün fırsatından yararlanarak şehirlerimizi insan yüzlü, planlı şehirlere, ekonomik kalkınmış, mutlu ve huzurlu şehirlere dönüştürebiliriz" dedi.

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Esenler'in imar sorununa kalıcı çözüm!

Esenler'in tarihi ve talihini değiştirecek askeri alandaki "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı" projesine ait çalışmaların yürütüleceği "2023 Yeni Esenler Proje Merkezi"nin yapımı tamamlandı.

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor!

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de inşa edilecek proje için tabela asıldı. Projenin yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Esenler Şehir Parkı projesinin planları hazır!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı projesi kapsamında hazırlanan planları yerinde inceledi. Planlar etap etap Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayına sunulacak.

İder Mobilya bisiklet turnuvasına sponsor oldu!

İder Mobilya, Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği bisiklet turnuvasına sponsor oldu. İder, “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesiyle, çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor.

Mehmet Özhaseki, Tapu ve Kadastro çalışanlarına seslendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Tapu ve Kadastro çalışanlarına şu şekilde seslendi; "Sizden iki istirhamım var, birincisi lütfen gelen insanlara güler yüzlü davranın. İkincisi teknolojiyi çok yakından takip etmelisiniz"

FED 2017 yılını yumuşak geçirir!

QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Aras, "FED'in faiz artırımı ABD seçimlerinden sonra olabilir ama 2017’de daha önceki beklentiden daha yavaş bir faiz artırımı olabilir. Gelecek yıl bir ya da iki defa faiz artışı olabilir. 2017 yılını yumuşak geçirirler" dedi.

Konut kredilerinin yeniden yapılandırılması gerekiyor!

Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Aras, "Konut kredi faizlerini indirdik ama bu tür kredilerde yeniden yapılandırma vadelendirmek gerekiyor. Bunun kötüye kullanılmaması lazım. Geniş kitlelerle çalıştığınızda bunu fırsat olarak değerlendirenler çıkabilir.” dedi.

finansbank üçyüzlü şunesi Haberi

finansbank üçyüzlü şunesi


Finansbank'tan yapılan resmi açıklama şöyle:


Bankamız ''İstasyon Caddesi Şubesi'',Yaprak Mahallesi,İstasyon Caddesi,No:74/D Şehitkamil-Gaziantep adresinde;''Üçyüzlü Şubesi'',Fatih Mahallesi,Çinçin Dere Caddesi,No:52 Esenler-İstanbul adresinde;''Tavukçuyolu Şubesi'',Mehmet Akif Mahallesi,Tavukçuyolu Caddesi,No:126 A Ümraniye-İstanbul adresinde,''Çivril Şubesi'',Saray Mahallesi,Cumhuriyet Caddesi,No:71 Çivril-Denizli adresinde,''Sancaktepe Çarşı Şubesi'',Kemal Türkler Mahallesi,Atatürk Caddesi,No:118 A Sancaktepe-İstanbul  adresinde faaliyete...