29 / 04 / 2024

Finansbank yeni şube açılışı

Finansbank yeni şube açılışı

Finansbank A.Ş' nin, yeni açılan İstanbul Girne Mahallesi Şubesi' nin açılışı, Girne Mah. Narlıdere Cad No: 4 A Maltepe -İstanbul adresinde bugün itibariyle gerçekleştirildi...

Finansbank A.Ş. Antalya, Kayseri ve Adana'daki şube açılışları!

Finansbank A. Ş. Konaklı Antalya, Kartal Bulvarı Kayseri, Saydam Adana, Şereflikoçhisar Ankara, Mudanya Bursa, Esertepe ve Çukur Çarşı Eskişehir ilçelerinde yer alan şubelerinin açılışı gerçekleşti...

QNB Finansbank son kez duyurdu! Resmen sona eriyor! Son gün 31 Temmuz!

Sık sık düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin karşısına çıkan QNB Finansbank, bir yandan hediye puan dağıtırken bir yandan da ek taksit imkânı veriyor. QNB Finansbank, yeni düzenlediği kampanyası kapsamında yapılacak alışverişlerde yine ek taksit fırsatı sağlayacağını duyurdu.

QNB Finansbank resmen coştu! Bayram sonrası hesaplara para yatacak!

Her alanda düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindiren QNB Finansbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. QNB Finansbank, kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL hediye edeceğini açıkladı.

QNB Finansbank ilk kez duyurdu! 2 hafta içinde hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Giyimden alışverişe, teknolojiden akaryakıta kadar pek çok alanda kampanyalar düzenleyen QNB Finansbank, yeni kampanyasını duyurdu. Fatura ödeme talimatlarına toplam 200 TL hediye edeceğini aktaran QNB Finansbank, kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinden paylaştı.

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank'tan muhteşem kampanya

QNB Finansbank, yeni uygulamaya aldığı kredi avantajıyla gelir belgesi gerektirmeyen bir seçenek hizmete alıyor. Kampanya kapsamında, süratli ve peşin ihtiyacı olan vatandaşlar 100.000 TL'ye kadar kredi elde edebiliyorlar.

QNB Finansbank müşterileri acilen bakın! Son dakika müjdesi verildi!

QNB Finansbank, yeni bir kampanya duyurdu. Kampanyaya katılan müşteriler, 30 Nisan'a kadar geçerli olacak şekilde 25 gün boyunca para puan kazanma fırsatı elde edecekler. Kampanya detayları şöyle...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Bilfen Okulları'ndan 2021'de yeni şube atağı!

Kovid-19 salgını sürecinde birçok sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe de dijitalleşme ön plana çıktı. Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, sektöre ilişkin bilgi verirken; yeni yatırımlarını da anlattı...

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 şube açıyor!

D-ream çatısı altındaki Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 yeni şube açacak.

 Yenievim'den 22 yeni şube!

Finansman şirketlerinin faizsiz konut ve taşıt edindirme denetimini kapsayan kanun teklifi TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifini destekleyen  Yenievim,  22 yeni şube müjdesiyle vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı sürdürecek.

Katılımevim'den 2021'de 21 yeni şube!

Sektöre 2018 yılında adım atarak 6 bine yakın aileyi ev ve araba sahibi yapan Katılımevim, iki yılda 42 şubeye ulaştı. Bu yıl da büyümesini sürdürecek olan şirket, yıl içinde 21 yeni şube daha açacak.

Finansevim 6 ayda 40 yeni şube açacak!

2020'yi yüzde 200'lük bir büyüme oranıyla kapatan Finansevim, bu yılın ilk 6 ayında şube sayısını 100'e, çalışan sayısını ise 1000'in üzerine taşımayı planlıyor.

Finansbank yeni şube açılışı Haberi

Finansbank yeni şube açılışı


Finansbank A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı resmi açıklama şöyle:


Bankamız " İstanbul Girne Mahallesi Şubesi ", Girne Mah. Narlıdere Cad No:4 A Maltepe-İstanbul  adresinde faaliyete...