03 / 05 / 2024

finansbank zeytinburnu şubesi

finansbank zeytinburnu şubesi

Finansbank A.Ş, İstanbul Zeytinburnu Telsiz Şubesi'ni Telsiz Mahallesi 85.Sokak, No: 53/55A Zeytinburnu adresinde ve Cumhuriyet Caddesi Şubesi'ni ise Paşabağı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No:71/A Şanlıurfa adresinde açtı...

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu 2 Şubesi açıldı!

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu 2 Şubesi 20 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Yılmaz tarafından açıldı.

İntermak Matbaa Ve Tekstil Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

İntermak Matbaa Ve Tekstil Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 11 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Coşkuntuna ve Salim Yavaş tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Derik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Derik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Derik tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Panorama Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Panorama Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akyol tarafından açıldı.

Zeytinburnu’na Ömür Express geliyor!

İstanbul Zeytinburnu sahilde Ömür Express ismiyle yeni bir restoran açılıyor. Ömür Express'in ilk şubesi bu ayın sonunda açılıyormuş...

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zeytinburnu Şubesi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Hursan Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Hursan Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Eman Life Yapı İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi kuruldu!    

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 1 milyon 500 bin liraya kuruldu.

Planet Tasarım Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Planet Tasarım Otomat Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Zeytinburnu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

finansbank zeytinburnu şubesi Haberi

finansbank zeytinburnu şubesi


Finansbank'tan yapılan açıklama şöyle:


Bankamız "Cumhuriyet Caddesi Şubesi",  Paşabağı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No:71/A Şanlıurfa adresinde, "İstanbul Zeytinburnu Telsiz Şubesi", Telsiz Mahallesi 85.Sokak, No: 53/55A Zeytinburnu İstanbul adresinde faaliyete...