28 / 04 / 2024

finansevim gayrimenkul

finansevim gayrimenkul

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’nde rekabet arttı. Vakıfevim ve Fianasevim şirketleri birleştiklerini açıkladı...

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 2 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Ümraniye 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Ümraniye 2 Şubesi bugün ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Pendik 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Pendik 2 Şubesi bugün Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş Pendik Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş Pendik Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emre Özkaya: Gayrimenkulün reçetesi faizsiz finans sistemi!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya, 2019'da gayrimenkulün reçetesinin faizsiz finans sistemi olacağını söyledi. Özkaya, sistemle gerçekleşen satışlarla sektörün nefes alacağını açıkladı.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına Finansevim’den destek!

Hükümetin yaptığı çağrıya karşılık vererek yüzde 20 indirim ve düşük peşinatla destek veren 41 inşaat firması ve önde gelen gayrimenkul derneklerinden sonra bir destekte faizsiz ev alma sistemi Finansevim’den geldi.

finansevim gayrimenkul Haberi

finansevim gayrimenkul

Yıllık cirosu 25 milyar liraya ulaşan Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi büyümeye devam ediyor. Rekabetin hararetli olduğu sektörde, Vakıfevim ve Fianasevim şirketleri birleşerek en büyük firması olacaklarını açıkladı.

Hürriyet'ten Gülisten Alagöz'ün haberine göre; ciroları 25 milyar TL'ye ulaşan ‘Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’nde rekabet artmaya devam ediyor.

Sektör temsilcileri faizsiz sisteme devlet kontrolü geldikten sonra büyümenin hızlı bir şekilde artacağını, yıllık gelirin 50 milyar lirayı geçeceğini belirtiyor.

Bugüne kadar 1 milyon kişiye ulaşan sistemde Eminevim, Fuzulev, Birevim, Finansevim, Vakıfevim gibi firmalar adından sıkça bahsettiriyor. Başvuranları dayanışma yoluyla ev sahibi yapan bu sistemde ‘altın günü’ stratejisi uygulanıyor. Konut almak için başvuranlar arasında gruplar hazırlanıyor ve sırayla kura çekilişleri eşliğinde ev sahibi olunuyor. Faizsiz konut edinme sisteminin başvuran sayısı arttıkça firmalar arası rekabet de...