07 / 05 / 2024

Finansevim kalite belgeleri

Finansevim kalite belgeleri

Finansevim, "ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi, ISO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" belgelerini aldı.

Finansevim'e 3 yeni kalite belgesi!

Finansevim, "ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi, ISO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" belgelerini aldı.

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği-Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olacak Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl 5 Kasım Salı günü gerçekleşecek.

İMSAD 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD, iç ve dış pazarları toplamında 630 milyar TL üzerinde değeri olan sektörün temsilcilerini 5 Kasım 2019’da Uluslararası Kalite Zirvesi’nde buluşturacak…

MYK Emlak Danışmanı Belgeleri artık çift dilde!

Emlak işletmelerinde pazarlama ve satış personeli olarak çalıştırılan kişilerin alması gereken Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) mesleki yeterlilik belgeleri artık çift dilde veriliyor... 

9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım 2019 Salı günü yapılacak. Zirve, ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Ufuk Güven tarafından kuruldu...

Samsun'da tapu belgeleri elektronik ortama aktarıldı! 

Samsun'da tapu kadastro belgeleri elektronik ortama aktarılarak Samsunluların hizmetine sunuldu. Konu hakkında açıklama yapan Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Faruk Dönmez, "Tapu hizmetlerinin elektronik ortama alınmasıyla daha kolay ve güvenli bir şekilde hizmet verilmeye başlandı" dedi.

Akın Ndt ve Kalite Servisleri Limited Şirketi kuruldu!

Akın Ndt ve Kalite Servisleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Tohumcu tarafından kuruldu..

Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk oldu!

90 milyon liralık yatırım tahahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim, Özgür Öztürk’ü Genel Müdür olarak bünyesine kattı.

Bizimtepe Aydos'un yapı kullanım izin belgeleri alındı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile  Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bizimtepe Aydos'un yapı kullanım izin belgeleri alındı...

Finansevim büyümeye devam ediyor!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eryiğit, "2018 yılındaki 10 milyon liralık yatırımın ardından toplam 21 şubeye ulaştık" dedi. 

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş Pendik Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş Pendik Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Finansevim kalite belgeleri Haberi

Finansevim kalite belgeleri

Finansevim tarafından yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Kalite Sistemleri, Finansevim'in Kalite Yönetim, Müşteri Memnuniyet, Çevre Yönetim alanlarında kalitesini ve güvenilirliğini onayladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu kapsamda, "Kalite Yönetim Sistemi"ni benimseyen ve dış tetkik sürecini başarıyla tamamlayan Finansevim markası , "ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi" belgesi aldı.

Etkin bir kalite yönetim sistemini tanımlayan bir standart olan ISO 9001 belgesini alan Finansevim'in tüm hizmetleri bu belge dahilinde uluslararası kabul görmüş bir standartta olduğunu ortaya koydu.

Müşteri istek ve beklentilerine her daim önem veren, ürün ve hizmetlerinde sürekli gelişim için çalışan Finansevim, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi ile yaptığı faaliyetleri de taçlandırdı.

Finansevim, aldığı ISO 14001 belgesi ile de çevreye karşı duyarlı;...