08 / 05 / 2024

fındıklıı Millet Bahçesi

fındıklıı Millet Bahçesi

Rize'nin Fındıklı ilçesindeki Millet Bahçesi'nin adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TSKB GYO, Fındıklı Ofis Binalarını 38.3 milyon TL'ye TSKB ile iştiraklerine kiraladı!

TSKB GYO, şirket portföyünde yer alan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fındıklı Ofis Binalarının halihazırda kiracısı olan ana ortağı Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB)'ye ve iştiraklerine 5 sene süreyle kiralıyor. İşte ayrıntılar...

Sultangazi'deki millet bahçesi yapılacak alanın planları değiştirildi!

TOKİ, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde inşa edilecek Millet Bahçesi projesinin planlarını hazırladı. 290 bin metrekare büyüklüğündeki alanın 166 bin metrekaresi Millet Bahçesi, 65 bin metrekaresi ise konut olacak.

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

Düzce Millet Bahçesi açıldı!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen 34 bin metrekare büyüklüğündeki millet bahçesi hizmete açıldı.  

Bergama Millet Bahçesi için 86 dükkan yıkılacak!

İzmir'de hayata geçirilecek Bergama Millet Bahçesi projesi kapsamında 86 dükkan için yıkım kararı alındı. Karara tepki gösteren esnaf Belediye Meclisi’nin önünde protesto gerçekleştirdi. 

Sultanbeyli Millet Bahçesi'nin imar planları onaylandı!

Sultanbeyli Millet Bahçesi'nin imar planlarına onay verildi. Plan çerçevesinde 85 bin metrekare büyüklüğündeki hazine arazisinin 65 bin metrekaresi millet bahçesine, 18 bin metrekaresi de konuta ayrıldı.

Beykoz Çayırı millet bahçesi oluyor!

Beykoz Ortaçeşme Mahallesi sınırlarında yer alan yaklaşık 96 bin metrekare büyüklüğündeki alana sahip tarihi Beykoz Çayırı'nın ‘Millet Bahçesi’ şeklinde düzenlenmesi amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İBB Meclisi gündemine getirildi. Teklif AKP ve MHP grubunun oyları ile onaylandı. 

Diyarbakır Hazro'ya millet bahçesi müjdesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hazro ilçesine 32 bin metrekare  büyüklüğünde millet bahçesi inşa edecek.

Bergama Millet Bahçesi'nin planları askıda!

İzmir Bergama'da inşa edilecek millet bahçesi için proje planları askıya alındı. Millet bahçesinin ihalesi 7 Temmuz'da yapılacak.

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Millet bahçesi yapımı meclis gündeminde!

Millet bahçesi yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

fındıklıı Millet Bahçesi Haberi

fındıklıı Millet Bahçesi

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Rize'nin Fındıklı ilçesindeki Millet Bahçesinin adının değiştirilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Tanrıkulu, ''Aşağıdaki sorularımın İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim'' diye konuştu.

Tanrıkulu, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Rize'nin Fındıklı İlçesinde İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan inceleme sonrasında Belediye Başkanı ve 7 CHP'li Meclis Üyesi hakkında Millet Bahçesinin adını '100. Yıl Atatürk Parkı' olarak değiştirdikleri ve tabela yaptırarak kamu zararı oluşturdukları gerekçesiyle soruşturma izni verdiği iddiası basına yansımıştır.''

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu'nun soruları:
1. Belediye Meclisi kararıyla Millet Bahçesinin adinin “100'üncü Yıl Atatürk Parkı" ve parkın içinde bulunan Millet Kıraathanesinin adını da "Kazım Koyuncu Kültür ve Sanat Evi" olarak değiştirilmesi akabinde, Kaymakamlığın...