24 / 07 / 2024

Finia Paşapark ne zaman teslim

Finia Paşapark ne zaman teslim

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran Finia Paşapark ne zaman teslim?

ŞOK’ta çift taraflı balık tavası 249 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 79,95 TL’ye, 5 bıçaklı rondo 99,95 TL’ye düştü!

2 Eylül-5 Eylül tarihlerindeki indirimli ürünlerini açıklayan ŞOK’un yine birçok ürüne indirim yaptığı görüldü. Buna göre çift taraflı balık tavası 249 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 79,95 TL’ye, 5 bıçaklı ipli rondo 99,95 TL’ye düştü. İşte 2 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Bekçi alımı yazılı sınavı ne zaman? EGM PA ile Bekçilik giriş belgesi nereden, nasıl alınır? İşte detaylar!

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için 13 Mayıs'ta başvuru sürecinin son bulmasından sonra sınav gününü beklemeye başlayan adaylar "Bekçi alımı sınavı ne zaman yapılacak? Bekçilik sınavı giriş belgesi nasıl alınır?" gibi sorulara cevap aramaya başladı! İşte tüm detaylar...

Bekçi alım başvuruları 2022 ne zaman bitiyor ? Bekçilik sınav aşamaları neler, sınav ücreti ne kadar? 

EGM PA bekçi alım başvuruları 28 Nisan 2022 tarihi itibariyle başladı. Peki, bekçi alım başvuruları ne zaman bitiyor? Bekçilik sınav aşamaları neler, sınav ücreti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Torunlar GYO Paşabahçe projesi ne zaman satışa çıkacak?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Paşabahçe'de hayata geçirecekleri karma projeyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Elazığ Yusuf Ziya Paşa Camisi restore edilecek!

Elazığ'ın Keban ilçesinde 1794 yılında ibadete açılan ve bugüne kadar kesintisiz hizmet veren tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisi, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore edilecek.

Mimarlar Odası'ndan Şemsi Paşa Cami açıklaması!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Üsküdar sahilindeki Şemsi Paşa Cami için açıklama yaptı. Yetkililer, Şemsi Paşa Külliyesi'ne zarar veren sorumlular hakkında gerekli işlemlerin derhal başlatılmasını istedi.

Fatsa Mustafa Kemal Paşa Mahallesi doğalgaza kavuştu!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmaları son sürat devam ediyor. İlçedeki Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğalgaz verildi.

Sokollu Mehmet Paşa Medresesi Restorasyonu Projesi'ne ödül!

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” sonuçlandı. Eyüp Belediyesi, Sokollu Mehmet Paşa Medresesi Restorasyonu Projesi ile süreklilik ödülü kazandı.

Erzurum Murat Paşa Meydanı için çalışmalar başladı!

Erzurum Murat Paşa Camii ve Hamamını çevreleyen alanı açarak bir meydan projesi başlatan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, gün yüzüne çıkarılmayı bekleyen çok eser olduğunu söyledi.

450 yııllık Sokollu Mehmed Paşa Camii’nin duvarı delindi!

İstanbul’un Azapkapı semtinde Mimar Sinan tarafından 1578’de Sokollu Mehmet Paşa adına yapılan Sokollu Mehmed Paşa Camii’nin duvarı delindi. Birkaç yıldır onarım gören ve etrafı şantiye alanına dönen caminin duvarının kim tarafından ve ne amaçla delindiği bilinmiyor.

Finia Paşapark ne zaman teslim Haberi

Finia Paşapark ne zaman teslim

Finia Paşapark ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


6 katlı 5 bloktan oluşan ve Pendik'te Finia Yapı tarafından inşa edilen Finia Paşapark'ta fiyatlar 94 bin 750 liradan başlangıç gösteriyor.


Finia Paşapark adres bilgileri!


Finia Paşapark, Pendik'te Yayalar Mahallesi, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi üzerinde yer alıyor. 


Finia Paşapark ne zaman teslim?


Finia Paşapark ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabına göre projede teslimler hemen yapılabiliyor. 178 konuttan oluşan proje,  E5'e 5 dakika, TEM'e 8 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede inşa ediliyor.


Finia Paşapark adres!


Yayalar Mahallesi, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi No : 31 P.K. 34909 Pendik /...