18 / 05 / 2024

Finia Paşapark satış fiyatları

Finia Paşapark satış fiyatları

Finia Paşapark projesinde dairelerin fiyatları 94 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Finia Paşapark'ta toplam 178 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 55 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Ragıp Paşa Köşkü icradan satışa çıktı! İşte 116 yıllık tarihi köşke biçilen fiyat

İstanbul'un Kadıköy semtinde 116 yıl önce inşa ettirilen Ragıp Paşa Köşkü, mahkeme kararıyla satışa çıktı. İşte icratan ihaleyle satışa çıkan köşk için istenen rakam ve köşkün tarihine ilişkin detaylar....

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

Amiral Osman Paşa Köşkü 100 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Üsküdar Sultantepe’de Osmanlı Filosu komutanı Amiral Osman Paşa tarafından 1800’lü yıllarda inşa ettirilen Amiral Osman Paşa Köşkü 100 milyon TL'ye satılıyor...

Zagnos Paşa Camisi satılıyor iddiaları asılsız çıktı!

Zagnos Paşa Camii'nin satılacağı iddialarına ilişkin açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Birol Şahin, "Ortada da bir satış işleminin olması söz konusu değildir." dedi...

Beykoz Paşabahçe'de 7 milyon TL'ye icradan satılık ev!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Paşabahçe Mahallesi, 205 ada, 1 ve 2 parseldeki bahçeli kargir evi 7 milyon 13 bin 100 TL'ye icradan satıyor...

İshak Paşa Hamamı yeniden satışa çıkarıldı!

1940'lı yıllarda İshak Paşa Hamamı'nı satın alan Abdullah Münir Akyıldız’ın torunları bugün hamamı yeniden satışa çıkardı.

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışta!

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışa çıkarıldı. Yalıda daha önce İngiltere'nin yeni Başbakanı Boris Johnson'un dedesinin de kaldığı söylendi...

Tophane Müşiri Zeki Paşa'nın yalısı satışa çıktı!

Sultan 2. Abdülhamit Han tarafından Tophane Müşiri Zeki Paşa için yapılan. Rumelihisarı’ndaki görkemli yalı satışa çıktı. 23 odalı ve 5 salonlu yalı için 550 milyon TL’lik rekor bir fiyat biçildi..

Paşabahçe Andonaki Yalısı 55 milyon TL'ye satışta!

Paşabahçe'de bulunan, Andonaki Yalısı 55 milyon TL'ye satışa sunuldu. Tarihi eser niteliğine sahip yalıya yabancı ve yerli yatırımcıların ilgisi yoğun.

Tarihi İshak Paşa Hamamı satışında müşteri mi kızıştırılıyor?

İstanbul Sultanahmet'te, Fatih Sultan Mehmet döneminden kalan tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

550 yıllık İshak Paşa Hamamı 3.5 milyon dolara satılıyor!

Fatih Sultan Mehmet döneminde inşa edilen, Sultanahmet’teki 550 yıllık tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

Finia Paşapark satış fiyatları Haberi

Finia Paşapark satış fiyatları


İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te konumlandırılan Finia Paşapark projesi Finia Yapı tarafından hayata geçiriliyor.



Finia Paşapark projesi 5 blok halinde yükseliyor.  Projede yer alan konutların büyüklükleri 55 metrekareden başlayıp 230 metrekareye kadar yükseliyor.



Finia Paşapark Evleri fiyat listesi kapsamında minimum fiyat  94 bin 750 lira olarak belirlendi. 


Finia Paşa Park projesi sosyal olanakları arasında çocuk oyun alanları,  hobi ve seyir alanları, fıtness salonu ve masa tenisi bulunuyor.


 Finia Paşapark Evleri Barboros Hayrettin Paşa Caddesi üzerinde yer alıyor. Proje, E5'e 5 dakika, TEM'e 8 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Pendik İskelesi'ne 10 dakika mesafede yükseliyor.



Finia Paşapark iletişim:

Web adresi: www.finiayapi.com.tr

Telefon: 444 59 82

Öznur...