24 / 07 / 2024

Finia Paşapark teslimleri

Finia Paşapark teslimleri

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran Finia Paşapark ne zaman teslim?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap teslimleri Kurban Bayramı öncesi tamamlanacak!

KİPTAŞ'ın Silivri'nin Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde hayata geçirdiği 3. Etap'ın son kısım teslimleri Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacak...

Folkart Blu Paşalimanı fiyat!

Folkart Blu Paşalimanı fiyat listesi 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Blu projesinde daire teslimleri Mayıs 2017 yılında yapılacak...

Paşacity Gaziosmanpaşa ev fiyatları!

Paşacity Gaziosmanpaşa ev fiyatları 315 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sistem İnşaat projesi Pashacity Gaziosmanpaşa'da daire teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Sea Homes Paşalimanı teslimleri!

Daire alanlarının 30 metrekareden başladığı proje 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. Proje Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyor. Sea Homes Paşalimanı teslimleri Haziran 2016 gerçekleşmesi öngörülüyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı teslimleri!

Tek blok şeklinde yükselen proje toplam 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı teslimleri Haziran 2016 olarak öngörülüyor.

Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim?

Finia Paşapark'ta daire fiyatları 153 bin 900 TL'den başlıyor. TEM'e 8 dakika yakınlıkta olan proje 5 blokta 178 daireden oluşuyor. Peki Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sea Homes Paşalimanı Çeşme teslimleri!

5 kat şeklinde yükselen projede daire büyüklükleri 30 metrekareden başlıyor. Projede 31 adet daire bulunuyor. Sea Homes Paşalimanı Çeşme teslimleri Haziran 2016 olarak planlandı.

Akçapark Evleri fiyatları!

Ekici Mühendislik imzası ile inşa edilen Akçapark Evleri daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında yapılacak. 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Akçapark Evleri fiyatları haberimizin içinde bulunuyor.

Paşapark Selçuklu Hotel Sign of the City Awards'ta finale kaldı!

Somuncu Grup, Sign of the City Awards'ta Paşapark Selçuklu Hotel & Residence projesi ile “ En iyi rezidans ” kategorisinde finale yükselen firmalardan biri oldu.

Finia Yapı Finia Paşapark Evleri iletişim!

Finia Yapı Finia Paşapark Evleri iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri mevcut...

Finia Paşapark Evleri Pendik fiyatları!

İstanbul Anadolu yakasında hayata geçirilen Finia Paşapark Evleri Pendik fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Finia Paşapark Evleri Pendik projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Pendik Finia Paşapark Evleri adres!

İçinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Pendik Finia Paşapark Evleri adres bilgileri...

Finia Paşapark'ta 88 bin 790 liraya!

FINIA YAPI, 2. Etap ÖnTalep satışlarına da başladı. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde teslim edilecek olan daireler 1+1 ‘den 5+1’e kadar farklı metrekare ve daire tipi seçenekleri ile 88.790,00 TL’den başlayan fiyatlarla görücüye çıkıyor.

Finia Paşapark teslimleri Haberi

Finia Paşapark teslimleri

Finia Paşapark ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


6 katlı 5 bloktan oluşan ve Pendik'te Finia Yapı tarafından inşa edilen Finia Paşapark'ta fiyatlar 94 bin 750 liradan başlangıç gösteriyor.


Finia Paşapark adres bilgileri!


Finia Paşapark, Pendik'te Yayalar Mahallesi, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi üzerinde yer alıyor. 


Finia Paşapark ne zaman teslim?


Finia Paşapark ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabına göre projede teslimler hemen yapılabiliyor. 178 konuttan oluşan proje,  E5'e 5 dakika, TEM'e 8 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede inşa ediliyor.


Finia Paşapark adres!


Yayalar Mahallesi, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi No : 31 P.K. 34909 Pendik /...