28 / 04 / 2024

Finike cami protokolü

Finike cami protokolü

Antalya Müftülüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Finike ilçesine yapılacak cami için protokol imzalandı. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Menderes Türel'in belediyecilik anlamında farklı bir portre çizdiğini kaydetti.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Sapanca Gazipaşa'ya yeni cami inşa edilecek!

Sapanca Gazipaşa Mahallesi'ndeki eski mescit yıkıldı. 1485 metrekarelik arsaya El Doha adında yeni cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Ümraniye Belediyesi'nden Bulgaristan'a cami!

Ümraniye Belediyesi, Bulgarsitan’ın Eskicumayeri’ne bağlı Cevizlikalfaköy’de bir cami inşaatına başlamak üzere; Sofya Müftülüğü ile protokol imzaladı.

Büyükçekmece Güzelce'ye yeni cami yapılacak!

Hattat Holding ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında yapılan şüpheli protokol kapsamında İBB’ye devredilen Büyükçekmece Güzelce’deki Kadir Topbaş’ın villarının arkasında yer alan arazilerden birine cami yapılacak.

Gülşehir Tuzköy Afat Evler Cami açıldı!

Nevşehir'in Gülşehir İlçesine bağlı Tuzköy mahallesinde Afat Evler cami açılışı yapıldı. Açılışa Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin , Belediye Başkanı Vahdi Arısoy , İşkur Müdürü İlhan Temel ve çok sayıda protokol ile vatandaş da katıldı.

Konak Belediyesi protokol cami için alan gösterdi!

Konak Belediyesi, yapılması planlanan protokol cami için Çınarlı'da Özel İdare'den kalan taşınmazlara karşılık yine aynı bölgede bulunan ve özelleştirme ile satılan Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ait eski muayene istasyonunun bulunduğu alanı gösterdi.

Finike'ye yapılacak cami için protokol imzalandı!

Antalya Müftülüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Finike ilçesine yapılacak cami için protokol imzalandı. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Menderes Türel'in belediyecilik anlamında farklı bir portre çizdiğini kaydetti.

Nizip Enes Bin Malik Cami’nin temeli törenle atıldı!

Gaziantep’in Nizip ilçesinde yapılacak olan Enes Bin Malik Cami’nin temeli hayırseverler ve protokol heyetinin katıldığı törenle atıldı.

Cansuyu Derneği Afrika'da cami yaptıracak!

Cansuyu Derneği Fildişi Sahili Cumhuriyetinin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile protokol imzaladı. Dernek Afrika'nın en fakir ülkelerinden Fildişi Sahili Cumhuriyetinin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bahçesine cami yaptıracak.

Finike'deki tarihi hamam restore edildi!

Finike Belediyesi tarafından bir süre önce işletmesi şahsa devredilen hamam yeniden restore edilerek hizmete açıldı. Protokol üyeleri açılıştan sonra yeni görünüme kavuşan hamamı gezdi.

Gaziantep Nizip'e cami inşa edilecek!

Nizip Kaymakamlığı ile hayırsever iş adamı Bilal Çeker arasında cami yapımı için protokol imzalandı. İlçe Müftüsü Osman Şekerci ise caminin maliyetinin yaklaşık 2,5 milyon lira olacağını belirtti.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Cami'nin temeli atıldı!

Hayırsever iş adamı Faruk Topuz’un yapımını üstlendiği Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Cami ve Kuran Kursu'nun temeli törenle atıldı. Tören Kur’an-ı Kerim tilaveti okunması ardından protokol konuşmaları ile devam etti.

Finike cami protokolü Haberi

Finike cami protokolü

Antalya Müftülüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Finike ilçesine yapılacak cami için protokol imzalandı.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen imza törenine Antalya AK Parti Milletvekili Atay Uslu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Müftüsü Osman Artan, Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu katıldı.


AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu törende yaptığı konuşmada, Finike için güzel bir hizmet gerçekleştireceklerini belirterek, Menderes Türel'in belediyecilik anlamında farklı bir portre çizdiğini kaydetti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de 1 Kasım seçimleri öncesinde Finike'ye bir cami kazandırılacağını söylediklerini, şimdi ise Diyanet İşleri Başkanlığı ve Antalya Müftülüğü işbirliği ile cami projesini hayata geçirmek için adımlar atmaya başladıklarını belirtti.


Camilerin şehirlerin silüetlerindeki en önemli güzellik olduğunun altını çizen Türel,...