28 / 04 / 2024

finike ilkokul inşaatı

finike ilkokul inşaatı

Finike ilçesinde bir ilkokulun kaba inşaatını yapmak için Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ile Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu protokol imzaladı. Vali Öztürk, Antalya'da 2 binden fazla dersliğin eğitime hazırlandığını söyledi...

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi!

Antalya Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Antalya Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de, ilçenin siluetini bambaşka bir güzelliğe kavuşturacak olan Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatına başladı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatı hızla sürüyor!

Finike’deki halleri tek çatı altında toplayacak Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatı hızla sürüyor.

Finike Kapıçay Barajı'nın inşaatında son durum!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Finike Kapıçay Baraj inşaatında incelemelerde bulundu. Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Özhan Erdanışman ve Şube Müdürleri ile birlikte Kapıçay Barajı inşaatında incelemede bulundu.

Turkay Özgür Kapıçay Barajı inşaatını inceledi!

DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte Finike Kapıçay Barajı inşaatında incelemelerde bulundu.

Bartın Valisi Çınar Ağdacı İlkokulu'nun inşaatını inceledi!

Bartın Valisi Ali Çınar yapımına 16 Eylül 2013 tarihinde başlanan Ağdacı İlkokul inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkili ve görevlileri tarafından, Vali Ali Çınar’a 8 derslikli ilkokul inşaatının yüzde 70'inin tamamlandığı bilgisi verild

TOKİ Adıyaman Merkez'de lise ve ilkokul inşaatı ihalesi yarın!

TOKİ Adıyaman Merkez'de Çok Programlı Lise ile ilköğretim okulunun inşaat işlerini yarın ihaleye çıkarıyor...

TOKİ Bitlis'te 924 adet konut, okul, cami, kreş ve kültür merkezi inşaatı için ihale açtı!

T.c. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-TOKİ, Bitlis İli Beşminare Mahallesi'nde 924 adet konut, cami, ilkokul, lise, kreş cami ve ticaret merkezi inşaatı işi için ihale açtı

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

finike ilkokul inşaatı Haberi

finike ilkokul inşaatı

İl Özel İdaresi'ne ait 4 bin 294 metrekarelik arsa üzerine 24 derslikli ilkokulun kaba inşaatının yapılmasını kapsayan okul protokolü, Antalya Valiliği'nde imzalandı.Törene Vali Sebahattin Öztürk, Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve Finike Kaymakamı Mesut Yakuta katıldı. Antalya'daki resmi kurumlar ve hayırseverlerin eğitime olan katkıda devletle yarıştığını ifade eden Vali Öztürk, "Şu anda hayırseverler tarafından yapımı devam eden 913 dersliğimiz var. Devletin ise bin 100 dersliği var. Gerçekten vatandaşlarımıza ve hayırseverlerimize minnettarız" dedi.


GERİ KALANINI BİZ TAMAMLAYACAĞIZ 


Kentin her yıl okul ihtiyacının arttığına dikkati çeken Vali Öztürk, "Antalya büyük bir şehir ve eğitimin fiziki ihtiyacı bitmiyor. Finike Belediye Başkanımız da işlerini bir tarafa koyarak, 24 derslikli okulumuzun kaba inşaatını yapmayı taahhüt etti. Geri kalanını da...