05 / 05 / 2024

finike modern çocuk ve gençlik evi

finike modern çocuk ve gençlik evi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geçtiğimiz yıl ziyareti sırasında Finikelilere sözünü verdiği ve projesi tamamlanan öğrenci yurdunun ihalesi 6 Ekim’de gerçekleşecek.

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

TOKİ modern köyler inşa ediyor!

TOKİ Başkanı Turan: "Tarımköy projelerimizle altyapısı, konutları, sosyal donatıları, yolu, çocuk parkı ve çevre düzenlemesi olan modern köyler inşa ediyoruz" dedi.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

Antalya Finike’ye modern çocuk ve gençlik evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geçtiğimiz yıl ziyareti sırasında Finikelilere sözünü verdiği ve projesi tamamlanan öğrenci yurdunun ihalesi 6 Ekim’de gerçekleşecek.

Nevşehir çocuk oyun alanları yenilendi!

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Antalya Finike Toptancı Hal Kompleksi'nin temeli atıldı!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin ilçelerde kuracağı modern bölge hallerinin ilkinin temeli Finike'de atıldı.Menderes Türel, 31 milyon 500 bin liraya mal olacak Finike Toptancı Hal Kompleksi'nde, çağdaş ve modern şartlarda hal hizmeti sunulacağını söyledi.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasına taşındı!

Adıyaman Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı ortaklığında hizmet vermekte olan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasında daha geniş ve modern bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Finike Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike ilçesine yeni ve modern bir hastane yapımı için sona gelindiğini ifade etti. Atay Uslu Finike Devlet Hastanesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Menderes Türel'den Finike'ye adalet sarayı müjdesi!

Finike’yi ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yılardır beklenen Adalet Sarayının bir sene içinde ilçeye kazandırılacağını, modern bölge halinin ihalesinin 1 Aralık’ta yapılacağını söyledi.

finike modern çocuk ve gençlik evi Haberi

finike modern çocuk ve gençlik evi


Antalyalılara verdiği sözleri bir bir yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel’in geçtiğimiz yıl Ekim ayında Finikelilere müjdesini verip “İlçenin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi öğrenci yurdu.  Ben bu yurt meselesini çok önemsiyorum. Belediye olarak Antalyamızın imkanı olan her yerde yurt yapılması yönünde bir gayretin içerisindeyim.  Yurt Projesi ile ilgili gerekli çalışmaları kısa bir sürede tamamlayacağız. Onun da 2016’da inşallah temelini atarız” diye konuştuğu proje hayata geçiyor. 

ÖĞRENCİLER İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Eski Elmalı Finike yolu üzerinde 119 Ada 1 Parsel alana inşa edilecek Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi 85 odalı ve 170 kişilik olacak. Öğrenci yurdunun modern binasında öğrencilerin kullanımına uygun olarak oyun salonu, fitness salonu, tv ve eğlence odaları, internet ve çalışma odaları tasarlandı....