01 / 05 / 2024

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “mesai arkadaşlarım” dediği muhtarların modern şartlarda hizmet vermesi için ihtiyacı olan mahallelere muhtar evleri inşa ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türkiye’de bir ilk olan MUBİM aracılığı ile muhtarların bir dediğini iki etmeyen Başkan Menderes Türel, hizmete sunduğu muhtar evleri ile aynı zamanda belediye ve vatandaş arasındaki köprüyü daha da güçlendiriyor. 

Türel’e teşekkür

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Finike’nin Hasyurt Mahallesi’ne kazandırdığı yeni muhtar evi ile mahallelilerin ihtiyaçlarına daha hızlı ve kolay yanıt verecek. Finike Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan, yeni muhtar evine kavuşmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, muhtarlara olan özel ilgisi ve hizmetleri nedeniyle Başkan Menderes Türel’e teşekkür etti.


Geri Dön