04 / 05 / 2024

Ünye'nin dördüncü muhtar evi açıldı!

Ünye'nin dördüncü muhtar evi açıldı!

Ünye Belediyesi'nin Orta Yılmaz Mahallesi’nde hayata geçirdiği Muhtar Evi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.




Ünye’de muhtarların çalışma alanlarını düzeltmek ve daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla Muhtar Evleri projesine hız kesmeden devam eden Ünye Belediyesi, muhtar evlerine bir yenisini daha ekledi.


Proje kapsamında daha önce Kaledere, Çınarlık ve Saraçlı mahallelerine kazandırılan muhtar evlerinin ardından Orta Yılmazlar Mahallesi’nde hayata geçirilen Muhtar Evi ve el ürünlerinin satılacağı hizmet binası da düzenlenen vatandaşların hizmetine açıldı. Gerçekleştirilen açılış törenine Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, STK başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Başkan Çamyar konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ Bulunduğumuz nokta Kültür Yolu projemizin başlangıç noktası aynı zamanda hemen bitişiğinde sergi salonu olarak kullandığımız Yalı Kilisesi var. O yüzden hem muhtar evini hem de çevredeki binaları bu hassasiyeti göz önüne alarak şekillendirdik” dedi.



Ünye Belediyesi


Geri Dön