16 / 05 / 2024

fiorucci turmp caddede açılıyor

fiorucci turmp caddede açılıyor

İlk mağazasını 1967'de Milano'da açan ünlü İtalyan marka Fiorucci, Türkiye pazarına İstanbul'dan girecek. Trump AVM ve işletmeci İzzet Çapa'nın işbirliğiyle geliştirilen mağaza 31 Ekim'de açılacak..

İstiklal Caddesi'nde yeni dönem başlıyor! Caddede bataryalı tramvaylar sefer yapacak...

İstiklal Caddesi'nin simgelerinden biri olan nostaljik tramvayların yerine hizmete alınacak olan yeni elektrik enerjisi ile çalışan bataryalı tramvaylar, test sürüşlerinin ardından seferlerine başlayacaklar.

Arazisinden geçen yolu duvar örerek kapattı!   

Kayseri'nin kocasinan ilçesinde, oturduğu caddede ki yolun bir kısmının kendi arazisinden geçtiğinini söyleyen Mehmet Yeşildağ, yolun bir kısmının kendisine ait olduğunu söyleyerek briket duvar ördü. Birçok vatandaş mağdur oldu.

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçük davasında 9 sanığa ceza!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da olduğu caddede yaşanan göçük sonucu 2 güvenlik görevlisinin ölümüyle ilgili yargılanan 16 sanıktan 9'u, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Bağdat Caddesi açık alan mağazacılığıyla değerlenecek!

Bağdat Caddesi belki de en fazla açık alana sahip caddelerden biri. 6 kilometre uzunluğunda olan caddede salgın sonrası ciddi bir kalabalıklaşma oldu. Bağdat Caddesi Derneği, caddede açık mağazacılığın önem kazanacağını ve caddenin bu şekilde daha da değerleneceğini belirtiyor. 

Los Angeles Skid Row Drive'de 5 binden fazla evsiz var!

ABD’nin Los Angeles şehrinde Skid Row Drive adlı caddede 5 binden fazla evsiz insan yan yana kurulmuş çadırlarda yaşıyor...

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçüğe ilişkin davada keşif kararı verildi!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu caddede  Kasım 2018'de meydana gelen göçüğe ilişkin 16 sanığın yargılandığı davada, olay yerinde keşif yapılmasına karar verildi...

Bağdat Caddesi tek çatı altında birleşti!

Bağdat Caddesi, Bağdat Caddesi Derneği adı altında kurumsallaşıyor. Dernek, caddede oturan, işyeri sahibi ya da çalışan üyelerden oluşuyor...

Yenibosna'da metro inşaatı bulunan cadde çöktü!

Yenibosna'da yapımı devam metro inşaatının yakınındaki caddede çökme meydana geldi. 

Caddede kira düştü hareketlenme başladı!

Son dönemlerde sıkıntı yaşayan İstanbul'un üç büyük caddesinde hareketlenme başladı. Kiraların TL'ye dönmesi, kentsel yenileme çalışmalarının azalması ve yaya trafiğinin artması, İstiklal, Bağdat ve Nişantaşı'nın perakendecilerin radarına girmesini sağladı.

Ümraniye'deki metro inşaatındaki göçükte dinamit şüphesi!

Dudullu-Bostancı metro inşaat sahasının da olduğu caddede meydana gelen göçük sonrası 2 kişi hayatını kaybetmişti. Göçük altında kalan Mehmet Altun ve Güray Halat'ın daha önce yakınlarına “Dinamit patlamaları duyuyoruz ve çok korkuyoruz” dediği iddia edildi.

Mevlüt Uysal’dan Ümraniye'deki göçük açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ümraniye'de metro inşaat sahasının bulunduğu caddede meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan göçükle ilgili açıklama yaptı. 

Ümraniye Kaymakamı'ndan göçük açıklaması!

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede meydana gelen göçükle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

fiorucci turmp caddede açılıyor Haberi

fiorucci turmp caddede açılıyor

İlk mağazasını 1967'de Milano'da açan ünlü İtalyan marka Fiorucci, Türkiye pazarına İstanbul'dan girecek. Türkiye'ye ilk kez 1995'te gelen ancak ilk mağazası kısa sürede kapanan Fiorucci, bu kez daha uzun soluklu bir yatırım hedefledi. Trump AVM ve işletmeci İzzet Çapa'nın işbirliğiyle geliştirilen mağaza 31 Ekim'de açılacak. 

Fiorucci'nin Türkiye distribütörü olan Lea Tekstil'in yöneticisi Duygu Öcalan, Elio Fiorucci tarafından kurulup 1989'da Japon Edwin Jeans'e satılan markanın yeniden yapılanma ve yayılma sürecine girdiğini belirterek, "3 yılda 5 mağaza hedefliyoruz. 

Trump Cadde'de yer alacak 2'si İstanbul'da olmak üzere İzmir, Ankara, Adana'ya da gireceğiz. 

İkinci mağazamız da Çeşme Alaçatı'da olacak" dedi. öcalan, "İkea ürünler ile döşenmiş cep mağaza konseptini kullanacağız. İlk etapta kadın giyim, çocuk giyim, ayakkabı ve çanta olacak. Sonrasında erkek giyim de eklenecek. 

Fiorucci hip bir...