14 / 05 / 2024

Fırat Birlik iletişim

Fırat Birlik iletişim

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Dorman tarafından kuruldu.

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Dorman tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynal Fırat tarafından kuruldu.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Kartal Moment Rezidans iletişim!

Kartal Moment Rezidans iletişim için satış ofisiyle 0216 377 82 82 numaralı telefondan irtibat kurabilmek mümkün. Banka kredili vade fırsatı sağlanan projede 44 katlı 2 blok yer alıyor.

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim!

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan oluşan projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Kartal Dumankaya Horizon iletişim!

Kartal Dumankaya Horizon iletişim numarası 0216 306 49 68 olarak belirlendi. Teslimleri hemen gerçekleşen projede banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Dolapdere Elysium Soul Beyoğlu iletişim!

Dolapdere Elysium Soul Beyoğlu iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı son çeyreğinde yapılacağı projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor.

Sultanbeyli İlkbahar Residence iletişim!

Sultanbeyli İlkbahar Residence iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 5 787 şeklinde belirlendi. Lansmana özel fırsatlar sunan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

İzmir Kavuklar Bornova Residence iletişim!

İzmir Kavuklar Bornova Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kavuklar Bornova Residence projesinde 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Fırat Birlik iletişim Haberi

Fırat Birlik iletişim

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Dorman tarafından kuruldu.

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...