28 / 04 / 2024

Fırat Doğan

Fırat Doğan

Doka Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kadaifci, Fırat Doğan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Keskinkılınç, Fırat Ertaş ve Mahmur Koylan ortaklığında kuruldu.

Türkiye Fırat’ın doğusuna sahra hastaneleri kurdu!

Türkiye, Suriye’de Fırat’ın doğusunda terör örgütü PYD/YPG’nin hâkim olduğu sınır hattında sahra hastaneleri kurmaya başladı.

Mimarlar Odası'ndan Nevzat Doğan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Dilger, Oya Kaya ve Gülşah Toprak Poyraz, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

2016 TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi kura çekilişi!

2016 TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi kura çekilişi doğrultusunda 141 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 650,48 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fırat Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak'ta kuruldu.

Tolga Doğan: Yerli turiste fırsat doğdu!

Fethiye'de Jiva Beach Resort otelini geçen yıl hizmete açan Doğan ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Tolga Doğan, yabancı turist sayısındaki azalmadan iç pazarın fayda sağladığını belirtti.

Alacaatlı Fırat Life Style iletişim!

Alacaatlı Fırat Life Style iletişim için 0312 385 17 69 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.368 tane daire ve 4 tane ticari birimden oluşan proje 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Fırat Life Style satış ofisi!

Fırat Life Style satış ofisi telefon numarası 0312 385 17 69 olarak belirlendi. Toplam 1.368 adet konut ve 4 adet ticari birimden oluşan projede 2 blok halinde yükselecek.

Fırat Anlı: Kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş başkanı Fırat Anlı, Gazi Köşkü Sosyal Tesislerinde yapılan ziyarette yaptığı konuşmada tarihi, kütürel doğal alanlarda kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceklerini dile getirdi.

Fırat Anlı: Kültürel alanlarda kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Gazi Köşkü Sosyal Tesisleri'nde yapılan ziyarette yaptığı konuşmada tarihi, kültürel ve doğal alanlarda kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi başvuru tarihi!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi başvuru tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. Tamamının 3 oda 1 salon dairelerden oluşan projede daire fiyatları 111 bin 717 TL'den başlıyor.

Fırat Doğan Haberi

Fırat Doğan

Doka Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kadaifci, Fırat Doğan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


Doka Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- MİMARLIK MÜHENDİSLİK a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak. Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.  Fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, rölöve restorasyon ve onarım yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında açılan proje  yarışmalarına ve ihalelerine katılmak.  Almış olduğu plan projelerin çizimi...