05 / 07 / 2024

fırat inşaat çanakkale

fırat inşaat çanakkale

Türkiye'nin birçok yerinde villa projelerine hız verildi. İnşaat firmaları 250 bin liradan başlayan fiyatlarla villa hayalini gerçeğe dönüştürüyor

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

Rat İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rat İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Acar tarafından kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Fırat tarafından kuruldu.

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kamacı tarafından kuruldu.

Fırat Mergen Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Mergen Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Baran Mergen tarafından kuruldu.

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Fırat Okatar tarafından kuruldu.

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babacan tarafından kuruldu.

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Dorman tarafından kuruldu.

İstanbul'da vakıf üniversitesinin inşaatı durduruldu!

İstanbul'da Arnavutköy’de açılması hedeflenen  vakıf üniversitesinin kampüs inşaatına mühür vuruldu. Mahkeme kararı ile verilen ruhsatlar iptal edildi. 

İsmail Mert Fırat kimdir?

Fırat İnşaat'ın sahibi İsmail Mert Fırat kimdir? İsmail Mert Fırat daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İsmail Mert Fırat'ın biyografisi...

Kırgızistan'da inşaat sektörü çalışanları fon oluşturdu!

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat, inşaat sektöründe çalışan Türk hayırseverlerin yanısıra büyükelçilik çalışanlarının katılımıyla bir fon oluşturarak, çok güzel bir dayanışma örneği sergilediğini belirtti...

fırat inşaat çanakkale Haberi

fırat inşaat çanakkale




Havuzlu villalarda fiyat 1 milyon liraya kadar çıkıyor.


İnşaat firmaları kendine ait bahçesi ve kendine ait havuz isteyen emlak yatırımcısına yönelik villa projelerini bir biri ardına devreye sokmaya başladı. Birçok firma gerek yeni başladığı gerekse teslime hazırlandığı villa projelerinde geniş sosyal alanlara yer ayırmaya özen gösteriyor. Son yapılan villa projelerinde küçük ailelerin de göz önünde bulundurulduğu ve bu tür ailelere yönelik küçük villaların da inşa edildiği gözleniyor. Ancak küçük metrekareli villalarda da bahçeler geniş tutuluyor.


Müstakil havuz


Nar İnşaat tarafından Antalya Korkuteli Ulucak Yaylası'nda inşa edilecek olan Yayla Villaları her biri 180 metrekareden  oluşan 4+1 tipinde toplam 14 villalı bir proje olarak planlanıyor. Villalar toplam 7 bin metrekare arsa içinde her biri 500 metrekare arsa içinde yükselecek. Sosyal donatıları arasında yayla şenliklerinin...