06 / 05 / 2024

Fırat Lİfe Style Göksu

Fırat Lİfe Style Göksu

N Merkez Konutları 32 bin metrekare alan üzerinde 6 blok halinde hayata geçiyor. AVM ve konut projesi olarak düzenlenen N Merkez satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

N Merkez güncel fiyatlar!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçen N Merkez Konutları 6 blok halinde inşa ediliyor. Proje 32 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İşte N Merkez güncel fiyatlar...

N Merkez Konutları'nda 149 bin TL'den başlayan fiyatlar!

N Merkez Esenyurt'ta Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiyor. Proje 32 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. N Merkez Konutları'nda 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

N Merkez Esenyurt Evleri'nin havadan son videosu!

Özyurtlar imzası ile hayata geçirilen N Merkez projesi Esenyurt'ta yer alıyor. N Merkez 12 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

N Merkez Esenyurt projesi havadan görüntülendi!

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta konumlandırılan N Merkez projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Özyurtlar İnşaat'tan Nmerkez'de 119 bin TL'ye!

Esenyurt"ta inşa edilen Nmerkez"de fiyatlar 119 bin TL"den başlıyor. 3+1 konut satışının tamamlandığı projede daire sahibi olmak için ilk olarak yüzde 30 peşinat veriliyor. Kalan miktar 36 ayda tamamlanıyor

N Merkez Esenyurt'ta yüzde 30 peşinatla! 119 bin TL'ye!

Esenyurt"ta inşa edilen Nmerkez"de fiyatlar 119 bin TL"den başlıyor. 3+1 konut satışının tamamlandığı projede daire sahibi olmak için ilk olarak yüzde 30 peşinat veriliyor

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Evim mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le görüştü!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le bir araya geldi.

Ahmet Fırat: Konut kredilerindeki faiz indirimi vatandaşın cebine yansımalı!

Dün resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre konut satışları Ekim'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 14,9 artış gösterdi. Fırat Life Style’ın COO’su Ahmet Fırat konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Fırst Lıfe Gayrimenkul Proje Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Lıfe Gayrimenkul Proje Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gedik tarafından kuruldu. 

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Fırat Kalkanı bölgesinde 37 okulda inşaat devam ediyor!

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz de Mart 2016’dan itibaren Fırat Kalkanı bölgesinde eğitim öğretim faaliyetlerini organize etmek için çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Ağrı Fırat Mahallesi'ndeki dönüşümün 2. etabı başlıyor!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, düzenlediği basın toplantısında Ağrı'nın Fırat Mahallesi'nde başlayan ve ilk etabı bitirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Etap çalışmalarının devam edeceğini ve bu projeyle modern bir mahalle oluşturulacağını söyledi.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2.Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Projede 4 adet daire satışta.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün başlıyor. 4 adet konut TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde bugün açık satışa çıkacak.

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ 2. Etap Evleri başvuru!

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ 2. Etap Evleri başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlıyor. Projede fiyatlar 151 bin 55 TL'den başlıyor.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap fiyatları!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap fiyatları 151 bin 55 TL'den başlıyor. Proje 4 adet konut bulunuyor.

Fırat Lİfe Style Göksu Haberi

Fırat Lİfe Style Göksu

N Merkez Konutları Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçiyor. Projede yer alan konutlar Doğan Araslı Bulvarında yükseliyor.


N Merkez Konut projesi 6 blok halinde tasarlanıyor. Proje 32 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.


Esenyurt N Merkez Evleri Konut Ve AVM projesi olarak hayata geçiyor. Projede 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer alıyor. 


N Merkez satılık daire fiyatları!

1 oda 1 salon 179 bin TL,

2 oda 1 salon 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


N Merkez iletişim:

Tel: 444 4 027

Web: http://www.nmerkez.com/

Merve...