05 / 05 / 2024

Fırat Muşlu inşaat projeleri

Fırat Muşlu inşaat projeleri

Tekstil faaliyetleri kapsamında dünyanın önemli giyim markalarına üretim yapan Fırat Muslu, inşaatı sevdi. İlk gayrimenkul yatırımını 64 villayla yapan Muslu "Tekstilin ve tekne üretimi işimizin yanı sıra inşaata da devam edeceğiz" dedi.

Demir cevheri fiyatları geriledi! İnşaat demir fiyatları fırladı! 1 ton inşaat demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün zam geldi. Doların yükselmesi ile baskı altında kalan demir cevheri vadeli fiyatları 109,61 dolara geriledi. Bu düşüş inşaat demir fiyatlarına olumlu yansıdı, demir fiyatları fırladı. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar?  Güncel demir fiyatları 18 Mart 2024...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kamacı tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Ayhan Fırat Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Fırat Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Fırat tarafından kuruldu.

Ak Fırat Su Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Su Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gökşin Yalçın tarafından Sancaktepe’de 20 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi'nde proje yapıyor!

Türkiye'nin en büyük meyve ihracatçılarından olan Boyrazoğlu Grup'ta 3. kuşak, inşaat sektörünü seçti. Hayvancılık ve fidancılık alanlarında da faaliyet gösteren ve 200 milyon TL'nin üzerinde cirosu bulunan grubun 3. kuşak temsilcisi Ahmet Boyraz, 2012 tarihinde henüz 23 yaşındayken Boyrazoğlu İnşaa

Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesi için düğmeye bastı!

Boyrazoğlu Group’un 3. kuşak üyesi Ahmet Boyraz tarafından kurulan Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi’nin yeni yıldız markası oldu. Cadde’nin en kaliteli inşaat yapan 3 firmasından biri olan Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesinin temeli için düğmeye bastı.

Fırat Muşlu inşaat projeleri Haberi

Fırat Muşlu inşaat projeleri

30 yıllık tekstil firması, İstanbul'un ilk marinalı villa projesini hayata geçirdi. İtalya, İspanya ve Hollanda gibi ülkelerin uluslararası arenada varlık gösteren giyim markaları için üretim yapan Durak Tekstil'in patronu Fırat Muşlu, tekstil piyasasında sanayici olmanın zorlukları karşısında gelişen inşaat sektöründe de varolmak istediklerini söyledi. West Wall Marina Villaları'nı inşaat bittikten sonra satmaya başladıklarını belirten Muşlu "Villaların yüzde 40'ı satıldı. Büyüklükleri 353 metrekare ile 815 metrekare arasında değişen ve 500 ile 1.000 metrekare arasında müstakil kullanımlı bahçeleri bulunan 7 farklı tipte 64 villamız var. Bundan sonra yatırımlar sürecek. Geçen yıl tekne imalatına da başladık, bu işte de ayda 3 tekne üretmeyi hedefliyoruz" dedi. Sırada yeni sektör yatırımları olduğunu söyleyen Muşlu ile hikayesini, faaliyetlerini ve yatırım projelerini konuştuk: 


>>Dünyanın önemli giyim markaları...