05 / 05 / 2024

Fırat Türkfiliz kimdir

Fırat Türkfiliz kimdir

GİDEREK büyüyen inşaat sektörünün mobilya sektörüne de olumlu etki yaptığını kaydeden Tepe Home CEO'su Fırat Türkfiliz, kentsel dönüşüm ve evliliklerin mobilya sektöründe istikrarlı bir büyüme sağladığını söyledi...

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Abdülkerim Fırat nereden mezundur? Abdülkerim Fırat kimdir?

Abdülkerim Fırat kimdir? Abdülkerim Fırat hangi mesleği yapıyor? Abdülkerim Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Mert Fırat Kimdir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur?

İsmail Mert Fırat ne iş yapıyor? İsmail Mert Fırat’ın mesleği nedir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Fırat Okatar tarafından kuruldu.

Evim mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le görüştü!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le bir araya geldi.

Ahmet Fırat: Konut kredilerindeki faiz indirimi vatandaşın cebine yansımalı!

Dün resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre konut satışları Ekim'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 14,9 artış gösterdi. Fırat Life Style’ın COO’su Ahmet Fırat konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İsmail Mert Fırat kimdir?

Fırat İnşaat'ın sahibi İsmail Mert Fırat kimdir? İsmail Mert Fırat daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İsmail Mert Fırat'ın biyografisi...

Türkiye Fırat’ın doğusuna sahra hastaneleri kurdu!

Türkiye, Suriye’de Fırat’ın doğusunda terör örgütü PYD/YPG’nin hâkim olduğu sınır hattında sahra hastaneleri kurmaya başladı.

Kızılay’dan Fırat Kalkanı bölgesine bin konut!

Türkiye, Suriye’de hayatın normale dönmesi için yoğun şekilde çalışıyor. Bir çok alanda yardımlarda bulunan Kızılay şimdi de Fırat Kalkanı bölgesinde 1000 kalıcı konut inşa edecek.

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de Şehriye Çoban tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

Fırat Türkfiliz kimdir Haberi

Fırat Türkfiliz kimdir

GİDEREK büyüyen inşaat sektörünün mobilya sektörüne de olumlu etki yaptığını kaydeden Tepe Home CEO'su Fırat Türkfiliz, kentsel dönüşüm ve evliliklerin mobilya sektöründe istikrarlı bir büyüme sağladığını söyledi. 2015'te büyümenin devam edeceğini anlatan Türkfiliz, sektörü şöyle değerlendirdi: "Mobilya sektörü ülkemizde hızlı büyüyen ve ihracat fazlasıyla cari açığa katkı sağlayan önemli bir sektör. Geçen yıl verilerine göre yılın ilk çeyreğinde yüzde 18'lik büyüme gerçekleşti.


Mobilya sektörü kentsel dönüşüm, turizm, iş merkezi ve konutlarla giderek büyüyen inşaat sektörü ile yıllık 600 binin üzerinde evlilik gibi dinamiklerle birlikte istikrarlı bü büyüme seyir ediyor. Ayrıca kısalan mobilya yenileme süreleri, şehirleşme, çekirdek aileye geçiş, kişi başı gelir ve refah seviyesinin artışı, giderek artan eğitimli nüfus, mobilyada markanın ön plana çıkması da sektörün gelişiminin nedenleri arasında yer...