01 / 05 / 2024

Fırat Üniversitesi nerede

Fırat Üniversitesi nerede

Fırat Üniversitesi Hastanesi bünyesinde kurulacak olan Radyasyon Onkolojisi’nin temeli törenle atıldı. FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, binanın tamamlanmasıyla birlikte kanser hastalarının tedavilerinin tüm aşamalarının burada yapılabileceğini sö

Fırat Üniversitesi kampüs onarım işleri 24 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Fırat Üniversitesi kampüs onarım işleri Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 24 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Ağrı Fırat Mahallesi'ndeki dönüşümün 2. etabı başlıyor!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, düzenlediği basın toplantısında Ağrı'nın Fırat Mahallesi'nde başlayan ve ilk etabı bitirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Etap çalışmalarının devam edeceğini ve bu projeyle modern bir mahalle oluşturulacağını söyledi.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de Şehriye Çoban tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde teslimler sona eriyor!

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Projesi kapsamında C2-14, C2-15, C2-16 ve C2-17 bloklarda satılan konutların son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. etap konut teslimleri sona eriyor!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 10 peşinat yatırılarak daire sahibi olunabiliyor.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2.Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Projede 4 adet daire satışta.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün başlıyor. 4 adet konut TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde bugün açık satışa çıkacak.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuru günü!

4 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etapta başvurular 2 gün sonra başlayacak.

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ 2. Etap Evleri başvuru!

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ 2. Etap Evleri başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlıyor. Projede fiyatlar 151 bin 55 TL'den başlıyor.

Fırat Üniversitesi nerede Haberi

Fırat Üniversitesi nerede

Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesi bünyesinde kurulacak olan Radyasyon Onkolojisi’nin temeli törenle atıldı. FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, binanın tamamlanmasıyla birlikte kanser hastalarının tedavilerinin tüm aşamalarının burada yapılabileceğini söyledi. 2014 yılında ihalesi yapılan FÜ Hastanesi Radyasyon Onkolojisi binasının temeli törenle atıldı. Hastane bahçesinde yapılan temel atma törenine Elazığ Valisi Murt Zorluoğlu, Belediye Başkan Vekili Asım Nazırlı, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Said Berilgen, rektör yardımcıları ve hastane çalışanları katıldı. Temel atma töreninde konuşan Vali Murat Zorluoğlu son 15 yılda sağlık alanında önemli hizmetler yapıldığını söyledi. Vali Zoroğlu, “bugün burada temelini atacağımız merkezle ilimizdeki kanser hastalarının tedavilerinde daha ileri bir aşama kaydetmiş olacağız. Gerek burada yapacağımız merkez...