05 / 05 / 2024

fırınlarsırtı toki başvuru şartı 2019

fırınlarsırtı toki başvuru şartı 2019

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı projesi için başvuru dönemi 21 Ocak 2019 tarihi itibariyle başlıyor.

Cumhurbaşkanı duyurdu! Sıfır faizli kredi kampanyası başlıyor! Hemen o bankaya koşun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatta bulundu. Sıfır faizli kredi kampanyası başladı. İşte detaylar!

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

TOKİ başvuru para iadesine dair detaylar! TOKİ'ye yatırılan para kaç gün içinde alınmalı?

TOKİ başvuru parasının iadesi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Kurada adları çıkmayanlar, başvuru iadesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

TOKİ Siirt başvuruları resmen başladı! Siirt TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsat

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Kurtalan projesi için başvurular başladı. Peki TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Siirt fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Fırıncılar Odası Başkanı Balcı'dan flaş ekmek zammı açıklaması: Pazartesi'den itibaren zamlar iptal

İstanbul başta olmak üzere Anadolu'nun bazı illerinde ekmeğe yapılan zamlar tartışmalara neden oldu. Fırıncılar Odası Başkanlığı bugün Samsun'da ekmek fiyatlarına gelen zamları masaya yatırdı ve toplantı sonrası flaş bir açıklama geldi.

Sıfır faizli konut kredisi başvuruları başladı! SGK'lı olmak yeterli! İşte faizsiz kredi başvuru şartları...

Milyonlarca kişiye, konut sahibi olabilmeleri için destek verilecek. SGK tarafından faizsiz konut kredisi müjdesi açıklandı. Peki faizsiz konut kredisine nasıl başvurulur? Sıfır faizli konut kredisi nasıl alınır? İşte ev alacakların merak ettiği desteğe ilişkin tüm ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı 465 şoför alacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığı bu sabah bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar için çeşitli kadrolarda alım yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre; sürücü ehliyeti olan 465 şoför alınacak. İşte başvuru şartları...

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ başvuru ücretleri iadesi ne zaman yapılacak?

TOKİ'ye başvuran ve isimleri kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru sırasında yaptıkları ödemelerin ne zaman iade edileceğini araştırıyor. Peki başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

2020 sosyal kira yardımı nasıl alınır? Kira yardımı başvuru şartları nelerdir?

Salgın hastalık nedeniyle işini kaybeden ve maddi zorluklar çeken kişilere devlet kira yardımı verecek. Peki kira yardımı nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ 100 bin konut Ağrı 2020 fiyat ve başvuru bilgileri!

TOKİ 100 bin konut Ağrı 2020 fiyat ve başvuru bilgileri haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Ağrı 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Ağrı 2020 başvuru tarihleri ne zaman? 

Diyarbakır Üçkuyu TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Diyarbakır Üçkuyu TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 16 adet konuta yer veriliyor.

fırınlarsırtı toki başvuru şartı 2019 Haberi

fırınlarsırtı toki başvuru şartı 2019

TOKİ  Edirne Fırınlarsırtı ve Arnavutköy projelerinde toplam 97 adet konut bulunuyor. Proje için başvuru dönemi 21 Ocak itibariyle başlıyor.

2 oda 1 salon konutların yer aldığı TOKİ Edirne Fırınlarsırtı projesi için son başvuru tarihi 18 Şubat 2019 olarak belirlendi.

En düşük konut bedelinin 114 bin 328 TL, en yüksek konut bedelinin ise 175 bin 934 TL olduğu proje için peşinat oranı yüzde 12 ve yüzde 20 olarak belirlendi.

180 ay ve 240 ay vade imkanıyla ev alınabilen TOKİ Edirne Fırınlarsırtı evlerinde peşinat tutarları 13 bin 719 TL ile 35 bin 186 TL arasında farklılık gösteriyor.

Edirne TOKİ projesi için en düşük aylık taksit bedeli 381,09 TL, en yüksek aylık taksit bedeli ise 860,13...