27 / 04 / 2024

fırsatlar şehri istanbul

fırsatlar şehri istanbul

Pricewaterhousecoopers tarafından yayınlanan dünyanın en iyi fırsatlar sunan şehirleri sıralamasında İstanbul 24. oldu

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de teslim öncesi cazip fırsatlar!

Yakında yaşamın başlayacağı Nivo projelerinde konut kredi faiz oranlarının da düşmesiyle çok cazip fırsatlar sunuluyor.

İstanbul'un saklı hazinesi Zekariyaköy'de saklı fırsatlar!

Tunay Yapı Broker'ı Hamza Yamlı, Sarıyer Zekeriyaköy bölgesini tanıtan bir yazı paylaştı. Yamlı, yazısında bölgedeki saklı fırsatları anlattı.

HEP İstanbul, HEP Grand Homes ile ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor!

Tekfen Gayrimenkul tarafından bölgenin en iyi konumunda inşa edilen ve yaşamın tüm ayrıcalıklarıyla devam ettiği HEP İstanbul, kaliteli bir yaşam isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Tema İstanbul'da Mayıs fırsatları!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul’da Mayıs fırsatları başladı. Projedeki hemen teslim dairelerde Mayıs boyunca devam edecek özel bir kampanya başlatıldı...

Ödül İstanbul fırsatları için son hafta! 219 bin TL'ye 1+1!

Ödül İstanbul projesinde sunulan fırsatlar bu hafta sona eriyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor...

Kordon İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul'da lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Projede fiyatlar indirimli hali ile 295 bin TL'den başlıyor..

HEP İstanbul'da avantajlı fırsatlar!

Ulaşım açısından bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul, hayatlarının evine hemen kavuşmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Ritim İstanbul'da oturuma hazır fırsatlar!

Ritim İstanbul'da oturuma hazır fırsatlar sunuluyor. Arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlenen proje Maltepe Cevizli'de yer alıyor.

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları!

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları devam ediyor. Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz!

"Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz" sloganıyla tanıtılan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları!

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl aralık ayında gerçekleşeceği proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İranlı işadamları Erzurum'da yatırım fırsatları arıyor!

İran'ın Erdebil şehrinden gelen bir grup işadamı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti. İşadamları, kendi ülkelerinin dışındaki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini söyledi.

fırsatlar şehri istanbul Haberi

fırsatlar şehri istanbul

Ünlü danışmanlık firması Pricewaterhousecoopers tarafından yayınlanan sıralamada Newyork birinci, Londra ikinci, Toronto üçüncü sırada yer alırken, 24. sıra İstanbul'un...