28 / 04 / 2024

First Geneva Capital emlak şirketi

First Geneva Capital emlak şirketi

First Geneva Capital İstanbul Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Orfea U.Asia Susmani Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Capital Ticaret Merkezi'nde 295 bin TL'ye ofis!

Mersin Capital Ticaret Merkezi projesi toplamda 100 adet ofis, 28 adet loft ofis ve 29 mağazadan meydana geliyor. Capital Ticaret Merkezi'nde 295 bin TL'ye ofis sahibi olunabiliyor.

Burj Asya Capital Yönetim Danışmanlığı ve İş Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Burj Asya Capital Yönetim Danışmanlığı ve İş Geliştirme Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Assan Torun tarafından kuruldu.

Capital, Türkiye'nin en büyük 500 şirketini açıkladı!

Capital’in bu yıl 20’ncisini hazırladığı Capital500 araştırması, derginin ağustos sayısında yayınlandı. İşte 2016 yılına ait Türkiye'nin en büyük 500 şirketi ve ciroları...

Bond Street Capital Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bond Street Capital Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şakir Eskici imzasıyla 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kiler GYO, The First Investor ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamda Kiler GYO, The First Investor ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı.

Big Chefs’in yüzde 40’ı Taxim Capital’in oldu!

2007 yılında Gamze Cizreli tarafından kurulan Big Chefs’in yüzde 40’ı özel sermaye fonu Taxim Capital’e geçti. 200 milyon liraya yaklaşan cirosuyla dikkat çeken Big Chefs, bu yatırımla yurtdışında büyümeyi hedefliyor.

First Geneva Capital İstanbul Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

First Geneva Capital İstanbul Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Orfea U.Asia Susmani Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Capital 500'de en fazla ciro yapan sektörler açıklandı!

Capital 500'de ciro bakımından en fazla ciro yapan sektörler açıklandı. İnşaat sektörü listenin 6. sırasında yer aldı...

Capital One Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capital One Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esmeıl Dıb ve Alı Mohamad ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

First Class Gayrimenkul kalite çıtasını yükseltti!

Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe örnek uygulamalara imza atan First Class Trust Union, kalite çıtasını yükseltmek ve sektöre farklı yaklaşımlar getirmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum içi eğitimlere bir yenisini ekledi.

First Class Gayrimenkul tüm süreçte müşterileriyle!

İzmir Alsancak'ta 2008'de açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul; sektörde aranan marka oldu. CRM sistemiyle müşteri takibinden firma daire teslimlerine kadar tüm süreçlerde müşterilerin yanında olduğunu bildirdi.

First Class Gayrimenkul bina yönetiminde marka oldu!

İzmir Alsancak'ta 2008 yılında açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul, Bornova, Bayraklı, Gaziemirve Karşıyaka ofisleriyle sektörde aranan marka oldu.

First Geneva Capital emlak şirketi Haberi

First Geneva Capital emlak şirketi

First Geneva Capital İstanbul Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Orfea U.Asia Susmani Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Şişli'de kuruldu. 


First Geneva Capital İstanbul Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır1. Şirket öncelikle yerli ve yasaların izin verdiği çerçevede yabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri her türlü emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda aracılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek. 2. Kent içinde, kent dışında, belediye sınırları içerisinde veya dışında, imarlı ve imarsız her türlü arsa ve arazinin, konut ve barınma amacıyla kullanılan bağımsız mülkiyet konusu ev, yalı, konak, köşk, villa, kat mülkiyeti yasası çerçevesinde alınıp, satılabilen ve kiralanabilen apartman dairesi ve bağımsız bölümleri, eklentilerinin, şirket,...