14 / 05 / 2024

First Tree İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

First Tree İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

First Tree İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdulhalik Çınar, Kibar Çınar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Noble Tree İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Tree İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Firt Tree İnşaat Yatırım tarafından kuruldu.

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydın tarafından kuruldu.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

Turkey First Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey First Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Fahad Ul İslam tarafından kuruldu.

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Tuncel tarafından kuruldu.

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenyurt'ta 100 bin TL'ye yapıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Rahmani First Group Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahmani First Group Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Rahmanı tarafından kuruldu. 

First Tree İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

First Tree İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdulhalik Çınar, Kibar Çınar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Bera Turizm Double Tree by Hilton Ankara'yı satın aldı!

Kombassan Grup Şirketlerinden Bera Turizm İnşaat Seyahat Ticaret A.Ş. Yenipark Turizm Sanayi Ticaret A.Ş.'nin Ankara'da Double Tree by Hilton otelinin tamamını satın aldı...

The First Residence'ın inşaat çalışmalarına başlandı!

Detayları henüz belirlenmeyen The First Residence'ın inşaat çalışmalarına başlandı...

Sinpaş The First Residence'ın inşaatı 2 ay içinde başlıyor!

Ankara'da yer alan Sinpaş projesi The First Residence'ta detaylar Kasım ayında belli olacak. Projenin inşaatı 2 ay içerisinde başlayacak...

First Tree İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

First Tree İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

First Tree İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdulhalik Çınar, Kibar Çınar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


First Tree İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1. Yurt içinde ve Yurt dışında her türlü inşai faaliyette bulunabilir.  Resmi veya özel her tür inşaat taahhüt işi alabilir, Kendi nam ve hesabına veya 3. Şahıs gerçek ve tüzel kişiler adına inşaatlar yapabilir. Bu inşaatların pazarlama ve satışını sağlayabilir. Arsa payı karşılığı inşaatlar ile hasılat paylaşımı inşaatlar ve buna benzer modeller ile her tür inşaatı yapabilir.  2. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde ve hiçbir şekilde bankacılık faaliyeti niteliğinde olmamak koşuluyla gayrimenkul projeleri geliştirmek, finansman sağlayan kuruluşlarla finansman ihtiyacı olan girişimlerin mezkur gayrimenkul projelerinin finansmanının sağlanmasında...