15 / 05 / 2024

Fit Pazarlama Gayrimenkul iletişim

Fit Pazarlama Gayrimenkul iletişim

Fit Pazarlama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Boztepe tarafından kuruldu.

Planet Pazarlama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Planet Pazarlama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Burston ve Enes Aykal ortaklığında kuruldu.

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçlı, Ebru Hazar Saçlı, Murat Kadri Padar ve DPP Gayrimenkul Yatırım Tic. ortaklığında kuruldu.

Sen Pazarlama Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sen Pazarlama Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akmercan tarafından kuruldu.

Metropolist Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropolist Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Kaymak tarafından kuruldu.

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zakaria Tebbal tarafından kuruldu.

Orient Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Orient Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Selahattin Kaan Tolga tarafından kuruldu.

Well İnvestment Proje Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Well İnvestment Proje Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esen Keser tarafından kuruldu.

Vous Proje Pazarlama Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vous Proje Pazarlama Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde kuruldu.

Turkuaz Realty Pazarlama Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Realty Pazarlama Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abedal Allala tarafından kuruldu.

Revan Proje Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Revan Proje Pazarlama Gayrimenkul Şirketi Avcılar’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yılmaz tarafından kuruldu.

Süper Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Süper Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cömer Gökciler ve Ümmü Gülsüm Bulum ortaklığında kuruldu.

Fit Pazarlama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fit Pazarlama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Boztepe tarafından kuruldu.

Trio İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 4 Mart'ta!

Yaşadığı mali sorunları atlatamayan Trio İnşaat Proje Turizm Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

Fit Pazarlama Gayrimenkul iletişim Haberi

Fit Pazarlama Gayrimenkul iletişim

Fit Pazarlama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Boztepe tarafından kuruldu.

Fit Pazarlama Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,...