02 / 05 / 2024

Trio İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 4 Mart'ta!

Trio İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 4 Mart'ta!

Yaşadığı mali sorunları atlatamayan Trio İnşaat Proje Turizm Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 



Trio İnşaat Proje Turizm Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi yaşadığı sıkıntılı mali süreci aşamayınca konkordato talep etmişti. 

2016 yılında Taşkın Tamer Haşemoğlu tarafından kurulan Trio Yatırım & Değerleme, kurulduğu günden itibaren Ankara’daki birçok önemli konut projesini hayata geçirerek yaklaşık 6 bin konut satışına imza attı. 

Şirket Karmen Loft1 Villaları, Trio Suits ve Göl Villa Mogan gibi projeleri hayata geçirdi. Trio Yatırım; ayrıca Kırıkkale AVM ve Mamak Toplu Konut Projesi için de harekete geçmişti. 

Yaşadığı mali sorunları atlatamayan Trio İnşaat Proje Turizm Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Trio İnşaat Proje Turizm Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi hakkındaki alacak ve istihkak iddialarının tahkik ve tetkik işlemi bitmiş, İcra ve İflas Kanunun 206 ve 207. maddeleri gereğince düzenlenen alacaklılar sıra cetveli  Ankara  İflas Dairesinde incelemeye hazır bulunduruldu. 

Sıraya itirazların ilandan itibaren 7 gün içinde İcra Mahkemesine, alacağın esas veya miktarına ilişkin itirazların 15 gün içinde iflasına karar verilen yerde bulunan Asliye Ticaret Mahkemesine yapılması, gereken kanuni işlemin ifası için ikinci alacaklılar toplantısı günü olarak tayin edilen 04/03/2021 günü saat 14.00’de Ankara İcra Daireleri -1. Kattaki İflas Toplantı Odasında hazır bulunmaları veya yetkili bir vekil göndermeleri belirtildi. 

Tamamlanan projeler

1-Balgat Trio Suits
2-Yıldız Butik Suits
3-Karmen Loft Villaları 1 Gölbaşı
4-Park Vadi Premium Evleri
5-Park Vadi Evleri
6-Park Vadi Batı Evleri
7-Güneşli Konutları Oran
8-Çankaya Elit Konutları

İlan metni:

T.C. ANKARA 21. İCRA DAİRESİ 2020/24 İFLAS

ANKARA İFLAS DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İFLAS ALACAKLILARI SIRA CETVELİNİN VE İKİNCİ ALACAKLILAR TOPLANTISININ İLANI 2020/24

Müflisin Adı ve Adresi : 3-TRİO İNŞAAT PROJE TURİZM PAZ. GAYRİMENKUL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İlkbahar Mah. 598 Cad. No : 4/8 Çankaya / ANKARA Müflis 3-TRİO İNŞAAT PROJE TURİZM PAZ. GAYRİMENKUL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hakkındaki alacak ve istihkak iddialarının tahkik ve tetkik işlemi bitmiş, İcra ve İflas Kanunun 206 ve 207. maddeleri gereğince düzenlenen alacaklılar sıra cetveli Ankara İflas Dairesinde incelemeye hazır bulundurulmuştur.

Sıraya itirazların ilandan itibaren 7 gün içinde İcra Mahkemesine, alacağın esas veya miktarına ilişkin itirazların 15 gün içinde iflasına karar verilen yerde bulunan Asliye Ticaret Mahkemesine yapılması, gereken kanuni işlemin ifası için ikinci alacaklılar toplantısı günü olarak tayin edilen 04/03/2021 günü saat 14.00’de Ankara İcra Daireleri -1. Kattaki İflas Toplantı Odasında hazır bulunmaları veya yetkili bir vekil göndermeleri lüzumu İİK.nun 232, 234, 235. maddeleri gereğince ilan ve tebliğ olunur.


Geri Dön