03 / 05 / 2024

fitch istanbul

fitch istanbul

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Uluslararası Kamu Maliyesi Direktörü Nilay Akyıldız, İstanbul'un Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladığını belirtti..

Fitch Ratings, İstanbul ofisini kapatıyor!

New York merkezli, dünyanın en büyük üç kredi derecelendirme kuruluşundan biri olan Fitch Ratings, İstanbul ofisini kapatıyor.

Fitch, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kredi notunu teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kredi notunu ve görünümünü teyit etti.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a 'En iyi Denizaşırı İş Oteli' Ödülü!

Çırağan Palace Kempinski istanbul, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller'ın ingiliz baskısının okurları tarafından bir kez daha "Okur Seyahat Ödülleri 2014"de dünyanın en iyi otelleri arasında seçildi.

Fitch‘den bayram hediyesi!

Fitch Ratings, Türkiye'nin "BBB-" yatırım yapılabilir notunu ve "durağan" görünümünü teyid etti, herhangi bir değişiklik yapmadı. Fitch Ratings Türkiye’nin “BBB-“ olan “yatırım yapılabilir notunu” ve “durağan” not görünümünü teyit etti .

Fitch Türkiye'nin kredi notunu verdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye’nin "BBB-" olan "yatırım yapılabilir notunu" ve "durağan" not görünümünü teyit etti. Türkiye’nin ülke notuna ilişkin görünümün "dengeli" olduğu belirtildi...

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

Fitch, Türkiye'nin notunu teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye’nin "BBB-" olan "yatırım yapılabilir notunu" ve "durağan" not görünümünü teyit etti. Türkiye’nin ülke notuna ilişkin görünümün "dengeli" olduğu belirtildi.

Fitch, küresel ekonomi raporunu yayınladı!

Fitch, küresel ekonomi raporunu yayınladı. Fitch raporundan: " Küresel ekonomideki büyüme 2015 ve 2016 yıllarında hız kazanacak ancak aşağı yönlü riskler de söz konusu "

Piyasalar Fitch’in Türkiye değerlendirmesine odaklandı!

Piyasalar bu hafta kredi derecelendirme kuruluşu Fitch ’in Türkiye’nin kredi notu ve görünümüne ilişkin yapacağı değerlendirmeye odaklanacak. Uzmanlar kredi notunda görünümün durağandan negatife çekilebileceğini bildiriyorlar

Fitch, Yapı Kredi Portföy'ün notunu teyit etti!

Fitch, Yapı Kredi Portföy'ün notunu teyit etti. Yapı Kredi Portföy'ün yönettiği üç bireysel emeklilik ve dört yatırım fonunun aldığı "Güçlü" ve "İyi" notları, Fitch Ratings tarafından tekrar tescil edildi.

Martı İstanbul Hotel'de Kurban Bayramı!

Benzersiz tasarımı ile şehrin kalbinde yer alan Martı Istanbul Hotel, sunduğu özel hizmetlerle Kurban Bayramı’nda da İstanbul’un buluşma noktası olacak.Hotel, seçkin konuklarına özel bir bayram paketi hazırladı.

Fitch'den Çin'e volatilite uyarısı!

Fitch'den Çin'e volatilite uyarısı geldi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, " Çin ekonomisindeki yeniden dengelenme, beklenenden daha fazla volatilite anlamına geliyor " açıklamasını yaptı.

Fitch'ten referandum sonrası ilk açıklama!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, "İskoçya'nın bağımsızlık referandumu sonuçları ile daha fazla vergi artırımı gücü kazanma beklentileri, İngiltere'nin "AA+" olan kredi notu için etkiye sahip değil" açıklamasını yaptı

fitch istanbul Haberi

fitch istanbul

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Uluslararası Kamu Maliyesi Direktörü Nilay Akyıldız, İstanbul'un Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türkiye ekonomisi için itici bir güç. İthalat ve ihracat açısından da böyle. Türkiye'nin toplam ithalat ve ihracatının yüzde 50'si İstanbul üzerinden gerçekleşiyor" dedi. Akyıldız, bu yıl yayımlanan raporlarında İBB'nin güçlü bir mali performansa sahip olduğunu teyit ettiklerini ifade...