19 / 05 / 2024

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm iletişim

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm iletişim

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sabah tarafından kuruldu. 

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Cet Yatırım İzolasyon İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi kuruldu!    

Cet Yatırım İzolasyon İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sabah tarafından kuruldu. 

Reysaş GYO, Remkar Taşımacılık ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinin bakım onarım, peyzaj ve tamirat işleri için Remkar Taşımacılık ve Danışmanlık ile genel yapım işleri hizmet sözleşmesi imzaladı...

Te Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Hizmetleri Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Te Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Hizmetleri Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Tayfun Özdoğan tarafından kuruldu.

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş., A.Salahuddın Taha Taha Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mourad Barakat, Mohd Saeed Qehaız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak'ta kuruldu.

Agah Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agah Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezai Polat ve Eyup Kesmez ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Baytna Emlak İnşaat Turizm Reklam Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baytna Emlak İnşaat Turizm Reklam Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Şerif Özcan ve Saquer A Kh E Alhashash ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Bağcılar'da kuruldu.

Korkan İnşaat Turizm Gıda Petrol Ürünleri Taşımacılık ve Tem.Hiz. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkan İnşaat Turizm Gıda Petrol Ürünleri Taşımacılık ve Tem.Hiz. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Korkan ve Rıdvan Akgün ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Eruzun İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Eruzun İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Pazarlama Limited Şirketi, Ömer Uzun tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

Naskut Hafriyat Taşımacılık İnşaat Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Naskut Hafriyat Taşımacılık İnşaat Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nasır Aka Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Esenyurt, Piri Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm iletişim Haberi

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm iletişim

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sabah tarafından kuruldu. 

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1.YATÇILIK a-Her türlü gezi teknesi, yat işletmeciliği faaliyetlerini veturizmcilik hizmetlerini yapmak. Yerli ve yabancı yatların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, bu ihtiyaçları diğer işletmelerle bağlantı kurarak karşılanmasını sağlamak. b-Her türlü gemi, gezi teknesi ve yat işletmeciliği hizmetlerini yapmak. Gemi, gezi teknesi ve yatlar kiralamak, kiraya vermek, almak, satmak. c-Yurt içerisinde ve yurtdışında her türlü denizde yolcu taşımacılık faaliyetlerini ve hizmetlerini yapmak. d-Her türlü motorlu ve motorsuz deniz araçlarının inşasını, imalatını, bakım onarım ve tadilat işlerini yapmak. Yapımındakullanılan her çeşit imalat malzemeleri ve makinelerinin alımını ve satışını yapmak. Gerek...