04 / 05 / 2024

Flavour Market milas havaalanı

Flavour Market milas havaalanı

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.

Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı'nda açıldı!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.

Kamiloğluerdal İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Market İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamiloğluerdal İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Market İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Erdal Demiröz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da kuruldu.

Milas Güllük ve Kemikler'de 22.4 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü tarafından Muğla Milas ilçesine bağlı Güllük ve Kemikler Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa 22 milyon 423 bin TL bedelle ihale ediliyor...

Milas Belediyesi'ne 10.5 milyonluk emlak vergisi şoku!

Danıştay, Ören Belediyesi'nin Kemerköy Termik Santrali'nden 2007'den 30 Mart 2014'e kadar aldığı emlak vergisini geri ödemesine hükmetti. Büyükşehir yasasından sonra Ören Beldesi mahalleye dönüştüğünden 10.5 milyon liralık borç Milas Belediyesi'ne kaldı

İzmir, World Travel Market Fuarı'na katıldı!

İzmir, İngiltere' nin başkenti Londra'da bugün başlayan ve 6 Kasım 2014'e kadar devam edecek olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarında yerini aldı..

Makro Market 230 mağazaya ulaştı!

Makro Market Makro Grup Şirketler Başkanı Şeref Songör, “2004 yılında 27 olan mağaza sayımız, 2013 yılı sonunda 170 mağazaya ulaştı. Yeni yatırımlarla büyümemiz devam edecek” dedi.

Muğla Milas OSB altyapı yapım ihalesi 31 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile yapılacak olan Muğla Milas OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihalesi 31 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Dizaynım Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dizaynım Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi, Alper Mirmahmutoğulları Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim 2014 tarihinde Küçükbakkalköy, Novada Ataşehir AVM'de kuruldu.

Milas'ta kül olan Güvercinlik Koyu'na 60 milyonluk otel inşa edilecek!

Muğla'nın Milas İlçesi'ndeki, 7 yıl önce çıkan yangınla 238 hektarlık ormanlık alanın kül olduğu Güvercinlik Koyu'nda 1000 yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı. Otel 60 milyona mal olacak...

Milas-Bodrum Havaalanı'na Menteşe'den seferler başlıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas-Bodrum Havaalanı’nda yaşanan yoğunluk ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Menteşe İlçesi’nden Milas- Bodrum Havaalanı’na yolcu taşıma hizmetini 26 Eylül Cuma günü başlatıyor.

Milas TOKİ Konutları'ndaki vatandaşlar aidat sıkıntısı yaşıyor!

Milas TOKİ Konutları'na yerleştirilen dar gelirli ailelerin ev sevinci hüsrana döndü. Ayda 130 lira taksit, 50 TL de aidat ödeyen aileler, şimdi de istinat duvarı ve balkon için ek ödeme istenince düzenli gelirleri olmadığıni söyleyip isyan etti.

BİM'den yeni bir market zinciri daha!

BİM'den yeni bir market zinciri daha geliyor. BİM'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre; File markası altında yeni bir perakende modeli çalışması yapılacağı açıklandı.

Muğla Milas'ta 22 milyon 430 bin TL'ye satılık dinlenme tesisi, su deposu ve tarla!

Türkiye Petrolleri A.O Genel Müdürlüğü Muğla Milas Güllük Mahallesi ve Kemik Mahallesi'nde yer alan dinlenme tesisi, su deposu ve tarlayı toplam 22 milyon 430 bin TL bedelle ihale edecek...

Flavour Market milas havaalanı Haberi

Flavour Market milas havaalanı


TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.


Şirket açıklamasına göre, BTA'nın yeni konsept mekanı Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmet vermeye başladı. Sokak konseptinde tasarlanan mekan, farklı damak tatlarına hitap eden birçok seçeneği içinde barındırıyor.


Canlı ağaçlar ve çiçeklerin yanı sıra doğal taş ve ahşap kullanılan Flavour Market'te bazı yiyecek ve içecekler el arabalarında satılıyor. Lokum ve baklava, kadayıf, şöbiyet gibi geleneksel tatlıların yer aldığı mekanda, taze sıkılmış meyve suları ya da köz ateşinde pişen Türk kahvesi tadılabiliyor. Ayrıca, Flavour Market'in raflarında zeytinyağı, reçel, salça gibi ürünlerle birlikte Bodrum'a özel ürünler de bulunuyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, şunları kaydetti:


"BTA olarak önceliğimiz her zaman...