28 / 04 / 2024

Flex Office ne zaman teslim

Flex Office ne zaman teslim

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, 'Flex Office Bahçesehir' projesiyle klasik is ortamı anlayışını ortadan kaldırdı.

Flex Office Dumankaya satış ofisi!

Flex Office Dumankaya satış ofisi ile 0212 672 88 98 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde yapılması planlanan proje İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor.

Flex Office: Kirala kazan, çalış kazan, otur kazan!

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Flex Office 'te daire fiyatları 119 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Flex Office: Kirala kazan, çalış kazan, otur kazan" sloganıyla tanıtılıyor.

Bahçeşehir Flex Office iletişim!

Bahçeşehir Flex Office iletişim için 0212 672 88 98 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmana özel avantajlar ile satışlarına devam eden proje 321 adet üniteden meydana geliyor.

Flex Office Dumankaya fiyatları!

Flex Office Dumankaya fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Home officelerin yer aldığı projenin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Flex Office Bahçeşehir iletişim!

Flex Office Bahçeşehir iletişim için 0212 672 88 98 numaralı telefonu arayabilirisiniz. Ön talep sürecinde satışlarının yüzde 64'ünü tamamlayan proje 32 katlı tek bloktan oluşuyor.

Bahçeşehir Flex Office teslim tarihi!

Lansmanı bugün yapılan Bahçeşehir Flex Office teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Toplam 321 adet home ofisin yer aldığı proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Bahçeşehir Flex Office satılık!

Bahçeşehir Flex Office satılık ofis tipleri 45 metrekare, 77 metrekare ve 120 metrekare olarak tasarlandı. Teslimlerinin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Flex Office ne zaman teslim?

Dumankaya İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Flex Office projesi 32 katlı tek kule halinde yükseliyor. Peki Flex Office ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya İnşaat Flex Office projesi!

Yarın görücüye çıkacak olan Dumankaya İnşaat Flex Office projesi home ofislerden oluşuyor. İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen projede ofis fiyatları ön satışlara özel olarak 106 bin TL'den başlıyor.

Vodafone Flex ile ‘Seç Seç Al’ dönemi! İndirim avantajları başladı

‘Seç Seç Al’ başlığıyla duyurulan Vodafone Flex ile müşteriler 10’dan fazla kategoride binden fazla ürüne 12 aya varan ödeme kolaylığı, ön ödeme imkânı, eski telefonu indirime ya da nakde dönüştürme fırsatı ile sahip olabiliyor.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Flex Office'de daire sahiplerine evleriyle iş yerleri aynı ortamda sunuluyor. Projede 321 ünite bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Kağıthane Seba Office Boulevard teslimleri ne zaman?

Ofis alanlarının 116 metrekareden başladığı proje İstanbul İl'i Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede 204 adet bağımsız ünite bulunuyor. Peki Kağıthane Seba Office Boulevard teslimleri ne zaman?

Kağıthane Seba Office Boulevard ne zaman teslim?

Seba Office Boulevard İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Arsa alanı 24 bin 621 metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor. Peki Kağıthane Seba Office Boulevard ne zaman teslim edilecek?

Seba Office Boulevard ne zaman teslim?

Toplam 204 adet bağımsız ünitenin bulunduğu proje 24 bin 621 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Proje İstanbul İl'i Kağıthane'de yükseliyor. Peki Seba Office Boulevard ne zaman teslim?

Nep Office teslimleri ne zaman?

4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Nep Office projesi Özül İnşaat imzası taşıyor. Peki, Nep Office teslimleri ne zaman?

Flex Office ne zaman teslim Haberi

Flex Office ne zaman teslim

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, 'Flex Office Bahçesehir' projesiyle klasik is ortamı anlayışını ortadan kaldırdı. Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı, "Projemiz; stüdyo, 1+1,2+1 toplamda da 321 adet ofisten oluşmakta. Projemizin manügı yeni iş ve yeni nesil insanlara hitap edebilecek, özellikle sadece bilgisayarını alıp, bir ofise gelip direkt çalışmasına imkân verecek bir mantıkla bunu hazırlamaya çalıştık" dedi. 100 milyon TL yatırım değeri ile hayata geçirilecek projede, tanıtım fiyatları 119 bin TL'den başlıyor. Su ana kadar sadşa çıkarılan stokun yüzde 64'ü...