02 / 05 / 2024

Vodafone Flex ile ‘Seç Seç Al’ dönemi! İndirim avantajları başladı

Vodafone Flex ile ‘Seç Seç Al’ dönemi! İndirim avantajları başladı

‘Seç Seç Al’ başlığıyla duyurulan Vodafone Flex ile müşteriler 10’dan fazla kategoride binden fazla ürüne 12 aya varan ödeme kolaylığı, ön ödeme imkânı, eski telefonu indirime ya da nakde dönüştürme fırsatı ile sahip olabiliyor.



Vodafone tarafından hayata geçirilen Vodafone Flex hizmetiyle müşterilere fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Vodafone Flex dünyasında müşterilere sunulan ayrıcalıklar dikkat çekici…  12 aya varan ödeme kolaylığı, ön ödeme imkânı, eski telefonu indirime ya da nakit paraya dönüştürme fırsatı kaçmaz diyor ve detaylara geçiyoruz.
“Vodafone Flex hizmetimiz, mağazalarımızda başlattığımız yeni nesil perakende dönüşümünün önemli bir ayağını oluşturuyor” diyen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, mağazalarda cep telefonundan tablete, bilgisayardan akıllı ev aletlerine, akıllı saatlerden hoparlörlere kadar birçok ürünün sunulduğunu söyledi. 

Yeni nesil ürünleri operatör bağımsız tüm müşterilerin özel kampanyalardan faydalanarak satın alabileceğine vurgu yapan Şahin, yeni nesil mağazalarda kullanılan malzemelerin yüzde 95’inin geri dönüşümden elde edildiğine ve doğal malzemelerden oluştuğuna dikkat çekti. 

Vodafone Flex dünyasında şu anda 100 mağaza yeni nesil perakende konseptiyle hizmet veriyor. 
Peki Vodafone Flex dünyasında faydalanabileceğiniz ayrıcalıklı fırsatlar neler? Vodafone Flex ile müşteriler dilerse eski cihazlarını getirip yüzde 30’a varan indirimlerle yenilenmiş ve 1 yıl garantili telefon sahibi olabiliyor. 

Vodafone Flex ile ‘Seç Seç Al’ dönemi! İndirim avantajları başladı


Geri Dön