17 / 05 / 2024

Vodafone Flex ile ‘Seç Seç Al’ dönemi! İndirim avantajları başladı

Vodafone Flex ile ‘Seç Seç Al’ dönemi! İndirim avantajları başladı

‘Seç Seç Al’ başlığıyla duyurulan Vodafone Flex ile müşteriler 10’dan fazla kategoride binden fazla ürüne 12 aya varan ödeme kolaylığı, ön ödeme imkânı, eski telefonu indirime ya da nakde dönüştürme fırsatı ile sahip olabiliyor.



KİŞİYE ÖZEL ÖDEME SEÇENEKLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Vodafone Flex dünyası ‘ürünü ve ödemeni seç ve kolayca al’ ilkesine dayanıyor. Müşteriler Vodafone Flex’in telefon, tablet, dizüstü bilgisayar, kulaklık, akıllı saat, hoparlör, akıllı ev ürünleri, scooter, takip cihazı, çocuk saati, çocuk kulaklığı, gaming ve hobi ürünleri, şarj cihazı, hafıza ürünlerini de içeren 10’dan fazla kategorideki bol seçenekli ürün yelpazesinden diledikleri ürünü diledikleri ödeme imkânıyla satın alabilme şansına sahip.  Tüm kategorilerde 12 aya varan ödeme kolaylığı sunuluyor.

Vodafone Flex’te istenirse ön ödeme imkânıyla ürünün belli bir tutarı önden ödenip kalanı için uygun de bir ödeme planı oluşturmak da mümkün. Müşteriler eski telefonlarını Vodafone’a getirdiklerinde yeni bir cihaz alırken eski telefonlarını indirime dönüştürebildikleri gibi Vodafone mağazaları ya da Vodafone Yanımda üzerinden teslim edip 24 saat içinde paraya da  dönüştürebiliyor. 

Vodafone Flex hizmetinden faydalanmak isteyenler Vodafone mağazalarını ziyaret edebilir ya da Vodafone’un online satış kanalını inceleyebilir.  Ayrıca online alışverişlerde Türkiye genelinde kapıya teslimat hizmeti ile İstanbul içinde aynı gün hızlı teslimat seçeneği de müşterilere sunuluyor. Müşteriler, dilerse  online’a özel cihazları Vodafone mağazalarında gidip denedikten sonra kişisel dijital asistan olan TOBi’ye sorarak ‘Faturaya Ek Cihazlar’ online sayfasından da satın alabilir.  

Editör Notu: Bu haber 15 Eylül 2022 tarihinde saat 07.30'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 25 kuruş, euro 18 lira 28 kuruş, altının gramı ise 996 lira değerindedir.

TOKİ Trabzon Maçka 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Trabzon Of 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

 


Geri Dön