03 / 05 / 2024

Flex Office ofis fiyatları

Flex Office ofis fiyatları

Dumankaya Flex Office fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 106 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ön satışları devam eden proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.

Bahçeşehir Flex Office satılık!

Bahçeşehir Flex Office satılık ofis tipleri 45 metrekare, 77 metrekare ve 120 metrekare olarak tasarlandı. Teslimlerinin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları!

Toplam 59 ofis ve 13 adet dükkandan meydana gelen Corner Office Beylikdüzü projesinde ofislerin büyüklükleri 44 metrekare ile 130 metrekare arasında dizayn edildi. Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları...

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Flex Office'de daire sahiplerine evleriyle iş yerleri aynı ortamda sunuluyor. Projede 321 ünite bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Seba Office Boulevard ofis teslim tarihi!

Seba Office Boulevard ofis teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirtiliyor. Ayazağa'da yükselen Seba Office Boulevard projesinde ofis ve dükkanlar olmak üzere 204 bağımsız birim yer alıyor...

Seba Office Boulevard Ayazağa ofis fiyatları!

Seba Office Boulevard Ayazağa ofis fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 500 dolar + KDV'den başlayan fiyatlarla belirleniyor. Seba Office Boulevard Mayıs 2017'de tamamlanıyor...

Seba Office Boulevard Cendere ofis fiyatları!

Seba Office Boulevard Cendere ofis fiyatları metrekare birim fiyatı bazında 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Office Boulevard Cendere'de teslimler Mayıs 2017'de yapılıyor...

Seba Office Boulevard ofis fiyatları!

Seba Office Boulevard ofis fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 24 bin 621 metrekare olarak belirlenen projede 204 adet bağımsız birim yer alıyor.

Flex Office Dumankaya kampanya!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Flex Office projesinde fırsatlar devam ediyor. İşte, Flex Office Dumankaya kampanya detayları...

Bahçeşehir Flex Office kampanyası!

Bahçeşehir Flex Office kampanyası devam ediyor. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede anahtar teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Flex Office ofis fiyatları Haberi

Flex Office ofis fiyatları

Dumankaya Flex Office fiyat listesi ofislerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projenin 2017 yılı Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak hayata geçirilen Flex Office Dumankaya projesi 32 katlı tek bloktan meydana geliyor. Projede toplam 321 adet ofis yer alıyor.


Dumankaya Flex Office fiyat!

İstanbul Bahçeşehir'de yükselen Flex Office 'te yer alan ofis tipleri 45 metrekare, 77 metrekare ve 120 metrekare olarak ayrılıyor. Yarın satışa sunulacak olan projede ön satışı devam eden ofislerin fiyatları 106 bin TL'den başlıyor. 


Dumankaya Hi-Fit projesi;

Toplam 630 adet konuttan oluşan Dumankaya Hi-Fit projesi  28 ve 32 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler bulunuyor. 


Dumankaya Flex Office iletişim

Tel: 0212...