29 / 04 / 2024

Flo Kazakistan

Flo Kazakistan

Türk ayakkabı mağazalar zinciri Flo, yurt dışında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Kazakistan’daki beşinci mağazasını Karaganda City Mall’da açan Flo, 450 metrekarelik bir alanda yüzlerce çeşit ürünü müşterilerinin beğenisine sunacak.

FLO Trabzon’da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına devam eden FLO, Trabzon’daki yeni mağazasını hizmete açtı.

Kazakistan inşaat sektöründe pozitif büyümeyi korumayı başardı!

Kazakistan geliştirdiği programlar sayesinde tarım, imalat ve inşaat sektörlerinde pozitif büyümeyi korumayı başardı

Tekfen iştiraki Gate, Kazakistan'da ara verilen projeye yeniden başladı!

Gate İnşaat'ın Kazakistan'da koronavirüs sebebiyle ara verilen petrol sahası işi 116 milyon dolar artışla 622 milyon dolara yükseldi

Tekfen Holding Kazakistan projesinin maliyeti 622 milyon Dolar!

Tekfen Holding'in Kazakistan'daki "Kuyubaşı Basınç Yönetim - İnşaat, Mekanik, Elektrik ve Enstrüman Montaj İşleri" Projesinin toplam bedeli 622 milyon Dolar oldu, saha çalışmalarına başlandı. 

Kazakistan'da yıl sonuna kadar işletmelerden kira alınmayacak! 

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Ulusal Girişimciler Odası "Atameken"in çevrim içi toplantısında yaptığı konuşmada küçük ve orta ölçekli 700 binden fazka işletmelerden yıl sonuna kadar kira alınmayacağını açıkladı. 

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel ekonomik krizin etkisine rağmen konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Migros, Kazakistan'daki mağazalarını devrediyor!

Migros, büyüme hedefleri ve faaliyet gösterdiği pazarlarda odaklanma stratejisi doğrultusunda Kazakistan'daki yedi mağazasını devretme kararı aldı. AVM işletmeciliği faaliyetine ise devam edecek.

FLO'dan Mardin'e yeni mağaza!

Mağaza ağını her sene daha da büyüten FLO Mardin'de yeni mağaza açtı...

Kazakistan'dan Türk inşaat şirketlerine yatırım çağrısı!

Kazakistan'da 2025 yılına kadar 24 bin kilometrelik yol ve 20 yeni hastanenin inşasının hedeflendiği bunun Türk inşaat ve sağlık sektörü şirketleri için büyük fırsatlar sunduğu bildirildi.

Flo iki yıl içinde 50 mağaza açma hedefliyor!

Flo Mağazacılık'ın satın aldığı ünlü ayakkabı markası Nine West, yeni sahibi ile atağa kalkmış durumda. Geçen yıl ABD'li ayakkabı devinin Türkiye lisans haklarını satın alan Flo, büyüme için düğmeye basmış.

Kazakistan'da AVM'ler açıldı!

Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da karantina önlemleri gevşetilirken bugün alışveriş merkezleri hizmete açıldı.

Kazakistan'da bu yıl 150 bin konut inşa edilecek!

ANKASAM Avrasya Masası Başkanı Dr. Dinmuhammed Ametbek, Kazakistan'da konut inşaat sürecinin hızlandırılacağını belirtti ve bu yıl 15 milyon metrekarede (150 bin daire) konut inşa edileceğini açıkladı...

TAV, Kazakistan'daki Almatı Havalimanı için imzayı attı!

TAV Havalimanları, Kazakistan'ın ana giriş kapısı olan Almatı Havalimanı için hisse alım sözleşmesini imzaladı

Flo Kazakistan Haberi

Flo Kazakistan


Türk ayakkabı mağazalar zinciri Flo, yurt dışında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Kazakistan’daki beşinci mağazasını Karaganda City Mall’da açan Flo, 450 metrekarelik bir alanda yüzlerce çeşit ürünü müşterilerinin beğenisine sunacak.


Kazakistan’da, beşinci mağazasıyla global pazardaki devamlılığını sürdüren marka, önümüzdeki yıllarda hem mağaza sayısını arttırmayı hem de Türkiye’den sonra dünya genelinde de sektöründe lider konuma erişmeyi hedefliyor. Koleksiyonunda tüm yaş gruplarına ve geniş kitleye hitap eden ürünler bulunduruyor.Sadece Türkiye’de değil, yakın coğrafyada ve Avrupa’da da güçlü bir marka olmayı...