05 / 05 / 2024

Flora Şehir tanıtım

Flora Şehir tanıtım

Dağ Mühendislik yeni projesi Floraşehir’i düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dağ: "Toplam 334 daireye sahip Floraşehir, her yönden ışık alan son derece kullanımlı konutlardır." dedi..

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

İMO Eskişehir Şubesi ürün tanıtım seminerleri düzenliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi; üyelerini eğitmek, bilgilendirmek ve inşaat sektöründeki gelişmelerden haberdar etmek amacıyla düzenlediği eğitimler, ürün tanıtım seminerleri ve teknik geziler devam ediyor.

Antalya Kent Müzesi Projesi'nin halka tanıtımı gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kent merkezinde 140 bin metrekare alanda kurulacak Antalya Kent Müzesi proje tanıtım toplantısında proje kapsamında yıkılacak Atatürk Stadyumu'nun park olarak düzenleneceğini belirtti.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı!

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi Tanıtım Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. Mehmet Ergün Turan, Gaziantep'e 5 yıl içerisinde 10 milyar TL yatırım yapılacağını söyledi.

Eston Şehir Mahallem tanıtım filmi!

Eston Şehir Mahallem tanıtım filmi yayınlandı. Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir'de konutların ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 300 lira. Eston Şehir Mahallem projesi Haziran 2017'de teslim...

Ankapark'ın tanıtım merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı devam eden dünyanın en büyük temaparkı Ankapark'ın tanıtım merkezinin açılışını yaptı. Ankapark'ta roller coaster ve dönme dolap hizmete giriyor.

Sakarya Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı 20 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 20 Mart 2015 saat 14.00’te, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

Flora Şehir tanıtım Haberi

Flora Şehir tanıtım

Dağ Mühendislik yeni projesi Floraşehir’i düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dağ çeyrek asırlık Dağ Mühendisliğin kuruluşundan bu tarafa ilke ve prensiplerine sadık kalarak çalıştığını belirterek, yeni nesil yaşam alanları ile halkımıza hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz, dedi. Dağ konuşmasında şu görüşlere yer verdi:1992 yılında Konya’da hayatına başlayan firmamız kuruluşundan bu tarafa ilke ve prensipler doğrultusunda çalışmalarına devam etmiştir. Toplamda 7000’in üzerinde inşaat projesiyle ülke ekonomisine ciddi katma değer sağladık. Proje üretirken tüm ayrıntılara dikkat ettik. Sürekli eğitim alan uzman ekiple yolumuza devam ediyoruz. Lokasyon ve zamanında teslim inşaatta çok önemlidir. Çeyrek asrı aşan ticari yaşamımızda “zamanında teslim” ilkesini hep koruduk. Projelerimiz, ulaşım, sağlık hizmetleri ve sosyal donatılara kadar tüm ihtiyaçlar göz önüne alınarak yapılmaktadır....