08 / 05 / 2024

Florya Ihlamur beyaz inşaat adres 

Florya Ihlamur beyaz inşaat adres 

Ihlamur Konakları Florya projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje E5 yoluyla başlayıp Marmara Denizi sahiline kadar uzanan bir alanda yükseliyor..

Florya Ihlamur Konakları'nda son 2 daire! Hemen teslim fırsatıyla!

Beyaz İnşaat tarafından Florya'da inşa edilen Florya Ihlamur Konakları'nda son dairenin satışı devam ediyor. Florya Ihlamur Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Florya Ihlamur Konakları daire fiyat listesi...

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

Beyaz İnşaat Ihlamur Konakları teslim tarihi!

Yatay düzlemde 3 katlı yapılar halinde tasarlanan Florya Ihlamur Konakları'nda fiyatlar 2 milyon 600 bin TL'den başlıyor..

Florya Ihlamur Konakları fiyat 2018!

Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Florya Ihlamur Konakları'nda fiyatlar 2 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor.. 

Ihlamur Konakları Florya lokasyon!

Ihlamur Konakları Florya projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje E5 yoluyla başlayıp Marmara Denizi sahiline kadar uzanan bir alanda yükseliyor..

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi!

Florya Ihlamur Konakları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 11 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Beyaz İnşaat imzasını taşıyor. 

Florya Ihlamur Konakları nerede?

11 dönüm arsa içerisinde hayata geçirilen Florya Ihlamur Konakları projesi Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Florya Ihlamur Konakları nerede?

Ihlamur Konakları Florya fiyatlar!

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Ihlamur Konakları yakın zamanda satışa çıkacak. Ihlamur Konakları Florya projesinde 73 adet daireye yer veriliyor.

Florya Ihlamur Konakları teslim tarihi!

Florya Ihlamur Konakları teslim tarihi Ağustos 2018 olarak belirtiliyor. Ihlamur Konakları'nda ön talep toplanıyor.

Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

Beyaz İnşaat’ın imzası ile hayata geçirilen Ihlamur Konakları Florya’da ön talep dönemi başladı. Firma, büyük beğeni toplayan Beyaz Park Topkapı projesinin ardından Florya’nın merkezinde konumlandırdığı Ihlamur Konakları’yla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım imkanı daha sunuyor.

Florya'daki 22 dönüm arazi Varlık Fonu'na geçti!

İstanbul Bakırköy Florya'daki 22 dönümlük bir arazi Varlık Fonu’na geçti. Arazi üzerinde Kaşı Beyaz Et ve Balık restaurantı bulunuyor.

Beyaz İnşaat'tan Florya'ya yeni proje!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Florya'da Kaşıbeyaz'ın arkasındaki 11 dönümlük araziye 11 blokta 66 daireli butik bir site inşa edeceklerini belirtti.

Beyaz İnşaat Florya Park Evleri'nde 1 milyon 250 bin dolara!

Beyaz İnşaat'ın hayata geçirdiği Floryapark projesinde son konut satışa sunuluyor. Bu daire 1 milyon 250 bin dolara satışa sunuluyor

Florya Ihlamur beyaz inşaat adres  Haberi

Florya Ihlamur beyaz inşaat adres 

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Ihlamur Konakları projesi  11 blokta 73 daireden meydana geliyor. Proje yatay düzlemde 3 katlı yapılar halinde tasarlanıyor.

8 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunan Ihlamur Konakları Florya projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede dairelerin alanları 145 metrekare ile 420 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

11 dönüm arsa alanında konumlandırılan Florya Ihlamur Konakları'nın sosyal alanları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları ve fitness center yer alıyor.

Ihlamur Konakları Florya lokasyon!

E5 yoluyla başlayıp Marmara Denizi sahiline kadar uzanan bir alanda yükselen Florya Ihlamur Konakları; Atatürk Havaalanı, Florya Korusu ve Florya Atatürk Ormanı’nın yanı başında, Aqua Florya AVM’ye (İstanbul Akvaryum) ve Flyinn AVM’ye 5 dakika, A Plus’a 10 dakika uzaklıkta...