03 / 05 / 2024

florya lüks site fiyatları

florya lüks site fiyatları

İstanbul’un en lüks semtlerinden biri olan Florya’daki lüks konut projeleri yatırımcının dikkatini çekiyor. Emlakpark Gayrimenkul Yatırım'dan Erol Kaya Florya'daki ultra lüks sitelerin 2.el satış ve kiralama fiyatlarını değerlendirdi.

Kuşadası'ndaki lüks sitenin sakinleri ‘istinat’ kabusu yaşıyor! Ölümden döndüler!

Hafta sonu etkili olan fırtına ve sağanak yağış sebebiyle içerisinde lüks villaların bulunduğu sitenin istinat duvarı yıkıldı. Herhangi bir sonuç alamadıklarını dile getiren site sakinleri, en kısa sürede önlem alınmazsa üst sokaktaki binaların da aşağı doğru kaymasından korktuklarını söyledi.

Tuzla'daki lüks sitenin yönetiminden yaptırım açıklaması! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle açıklama yapan site yönetimi yaptırım yaptıklarını doğruladı. 

Tuzla’da lüks sitenin yönetimine 'Asgari ücret cezası' tepkisi!

Tuzla’da yer alan 250 konutluk lüks bir sitede, inşaat firması geçici olarak site yönetimini üstlendi. İddialara göre, son 3 aydır yönetimin yapmış olduğu bazı uygulamalar ve cezalar site sakinlerinin tepkisine neden oldu. 

Şişli'de lüks sitede aidat vurgunu!

İstanbul Şişli'de bulunan lüks sitede yaşayan site sakinleri site yönetimi hakkında, dolandırıcılık”, “güveni kötüye kullanma” ve “vergi usul kanununa muhalefet” suçlarından şikayette bulundu. 

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Pendik'deki lüks sitenin sakinleri isyanda!

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan lüks bir sitede yaşayan vatandaşların yüzü bir türlü gülmüyor. Su, doğalgaz ve elektriği olmayan site için internette ilan verilmeye devam ediliyor.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Ayazağa'daki lüks site inşaatında yangın!

İstanbul Sarıyer Ayazağa'da lüks site inşaatının strafor deposunda yangın meydana geldi. Ekipleri yangına müdahale ediyor..

Beylikdüzü'ndeki lüks site suriyelileri mültecilerin gettosu oldu!

Müteahhitleri yüzünden davalık olan ve 17 senedir boş bulunan İstanbul'un turistik bölgesi Kavaklı'daki lüks villalardan meydana gelen site, Suriyelilerin gettosu haline dönüştü.

Florya’daki ultra lüks sitelerde ikinci el fiyatları!

İstanbul’un en lüks semtlerinden biri olan Florya’daki lüks konut projeleri yatırımcının dikkatini çekiyor. Emlakpark Gayrimenkul Yatırım'dan Erol Kaya Florya'daki ultra lüks sitelerin 2.el satış ve kiralama fiyatlarını değerlendirdi.

Üsküdar'da 10 lüks site aylık kiralarını ödemiyor!

İstanbul’un en gözde ilçelerinden Üsküdar sınırları içerisinde 10'a yakın lüks site kamuya ait olan alanların kendi bahçeleri içerisinde park veya otopark olarak değerlendirilen yerler karşılığı, “Ecri misil” olarak bilinen aylık kiralarını ödemediği orta

Folkart Yapı Bornova'da lüks olanı ulaşılabilir kılıyor!

Folkart Yapı, “Ulaşılabilir Lüks” sloganıyla Bornova’da yüzde 72'si yeşil alan olan bir site inşa ediyor. A plus yatırımlarıyla dikkat çeken Folkart Yapı Bornova projesiyle yepyeni bir yatırım fırsatı sunuyor.

Leonardo DiCaprio Belize adalarında lüks bir site yapacak!

Aktör Leonardo DiCaprio, Orta Amerika’daki Belize adalarında doğa dostu ve ultra lüks bir site yapmak için kolları sıvadı. Projedeki her villanın değeri 5 milyon ile 15 milyon dolar arasında olacak.

florya lüks site fiyatları Haberi

florya lüks site fiyatları


İstanbul’un en lüks semtlerinden biri olan Florya’daki lüks konut projeleri yatırımcının da dikkatini çekiyor. Bu da Florya'daki ikinci el konut piyasasına olumlu yansıyor. Emlakpark Gayrimenkul Yatırım'dan Erol Kaya Florya'daki ultra lüks sitelerin 2.el satış ve kiralama fiyatlarını değerlendirdi. 


Erol Kaya yaptığı değerlendirmede Bakırköy’ün en prestijli projelerinden olan Koru Florya, Ekşinar Konakları ve Avrupa Konakları'nın bölgeye hareket getirdiğini söyledi. Kaya projelerin müşteri kitlesinin genellikle holding sahipleri, futbolcular, sanayiciler olduğunu ve konutlara elit kesim akın ettiğini belirtti. Kaya ikinci elde yatırımcıların dolar bazında yaklaşık olarak yüzde 30 ile yüzde 40 arasında prim sağladığını da sözlerine ekledi.





Erol Kaya



Erol Kaya sözlerine şu şekilde devam etti; "Koru Florya ve Ekşinar Konakları'nda sıfır daire satışları devam ediyor fakat Avrupa Konakları satışlarını tamamladı. Biz Emlakpark Gayrimenkul...