02 / 05 / 2024

florya ofis fiyatları

florya ofis fiyatları

Florya Ofis Park, gelenekselle moderni bir uyum içinde sunuyor. İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Florya’da havalimanına 5 kilometre uzaklıkta sunulan Florya Ofis Park, ana arterlere yakınlığı ile dikkat çekiyor...

Metrowin Tower ofis fiyatları!

Metrowin Tower ofis fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Metropolist Yapı imzası ile inşa edilen proje 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Levent Ferko Signature ofis fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature ofis fiyatları metrekare birimine göre 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Avrupa Kale Konutları'nda ofis fiyatları 2 milyon 350 bin TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale projesi İstanbul Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Ofis, dükkan ve dairelerin satışa sunulduğu projede ofis fiyatları 2 milyon 350 bin TL'den başlıyor.

Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları ne kadar?

Teslimlerin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan Avrupa Konutları Kale'de yer alan 52 ofis ve 30 ticari ünite satışa sunuldu. Peki Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları ne kadar?

Topkapı Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları!

Topkapı Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 599 adet daire, 52 adet ofis ve 30 adet dükkandan oluşuyor.

Emlak Çadırı ofis fiyatları!

Emlak Çadırı İlgi Yönetim imzasıyla inşa ediliyor. Emlak Çadırı ‘nda toplam 10 adet satılık VIP ofis bulunuyor. Emlak Çadırı ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ ofis fiyatları!

Daire büyüklüklerinin 77 metrekareden başladığı projede lansman 26 Mayıs Salı günü yapılacak. Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ ofis fiyatları 1 milyon 926 bin TL' den başlıyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları!

Avrupa Konutları Kale'da Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Ticari alanları 26 Mayıs Salı günü satışa sunulacak olan proje 10 katlı 9 blok halinde inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları!

Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde yükselen proje 10 katlı 9 blok halinde inşa ediliyor.

Parima Merter ofis fiyatları ne kadar?

Parima Merter Ofisleri 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Bu yıl eylül ayında teslim edilmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor. Peki Parima Merter ofis fiyatları ne kadar?

Fer Yapı Parima Merter ofis fiyatları!

Fer Yapı Parima Merter ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje 16 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Tatar Yapı Loft Up ofis fiyatları!

Tatar Yapı Loft Up ofis fiyatları ofislerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Satış süreci devam eden Tatar Yapı Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 şeklinde sabitlendi.

Axis İstanbul Sur Yapı ofis fiyatları!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Axis İstanbul Sur Yapı ofis fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

florya ofis fiyatları Haberi

florya ofis fiyatları

Eroğlu Gayrimenkul’ün TOKİ işbirliğiyle İstanbul’un en gözde merkezlerinden Florya’da gelenekselle moderni harmanlayarak sunulan Florya Ofis Park, yaşam alanlarının dışında ana arterlere yakın konumuyla ofis hayatına yeni bir anlayış getiriyor. Florya Ofis ayrıca Küçükçekmece göl manzarası ve E5’e olan cephesiyle Florya’da çalışmanın ayrıcalığını yaşamanıza olanak sağlıyor.


Toplam 8 bin 475 m² alan üzerine kurulan Florya Ofis Park, şık ve konforlu ofisleriyle geleceğe yatırım yapmayı mümkün kılarken, 72 adet ofisiyle tüm katları birleştirerek tek kat şeklinde de kullanıcıya sunulabiliyor. 76-201 m² arasında değişen Florya Ofis Park, her ofise ait kapalı otoparkıyla hizmet veriyor.


Merkezden uzaklaşmadan iş hayatına adapte olun


Merkezi lokasyonuyla hayatın her anında var olmanızı da sağlayan Florya Ofis Park, hastaneler, 3 adet alışveriş merkezi ve okulların yanında yer alan konumuyla dikkat çekerken...