28 / 04 / 2024

florya otel

florya otel

İş hayatının en stratejik noktalarından Florya’ nın en lüks oteli Elite World Business Hotel, Luxe Worldwide Hotels CEO’ su Efrem Harkham’ın katılımı ile hizmete açıldı.

Dursun Özbek'ten Riva ve Florya geliri açıklaması!

Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun Ekim ayı olağan toplantısı Gayrettepe Dedeman Otel'de gerçekleşti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek toplantıda Riva ve Florya ile ilgili geliştirme projesinden elde edilen gelirlerin harcanış şekliyle ilgili sorulara da cevap verdi.

SFD Yapı'dan Florya'ya 210 odalı otel projesi!

SFD Yapı, Florya'da 210 oda ve 420 yatak kapasiteli otel projesine hazırlanıyor. SFD Yapı Florya Otel projesinin Haziran 2018'de hizmete açılması hedefleniyor...

Crowne Plaza Florya Oteli'nin ÇED süreci nasıl işledi?

Florya Akvaryum Kompleksi projesiyle ilgili bir skandal daha ortaya çıktı. Kompleks içinde yer alan aynı şirkete ait Crowne Plaza Florya Oteli’ne otel inşaatı için jet hızıyla 'ÇED gerekli değildir' raporu verildiği belirlendi.

Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridi turizme açıldı!

AKP’li Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Deniz Köşkü koruma alanı içinde kalan Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridini turizme açtı. 273 bin metrekarelik sahile otel, AVM, sergi alanları ve otopark yapılabilecek…

1946 yılında Belediye üç büyük otel yaptıracak!

1946 yılında İstanbul Belediyesi, şehrin otel ihtiyacını karşılayabilmek için üç büyük otel yaptırılacakmış. Çırağan Sarayı'nın otel haline getirilmesinden sonra Taksim ve Florya'da birer otel yaptırılacakmış.

Paktaş Çorap İstanbul'da konut ve otel yapacak!

Paktaş'ın CEO'su Onur Kaya, Sultanahmet'te 25 odalı bir butik otel, Yenibosna'da 300 konut ve Florya'da 10 lüks konutluk projeleri olduğunu söyledi.

Crowne Plaza Otel Florya projesi 305 odalı olacak!

İstanbul Akvaryum Turizm Ticaret Ltd. Şti. tarafından yürütülen Crowne Plaza Otel, 305 odalı olacak. Florya Tesisleri'nin yanında yer alan proje daha önce 94 odalı otel ve ofis olarak planlanmıştı.

1949 yılında Florya Plajları'nı Belediye işletecekmiş!

Senede 150 bin lira gelir getireceği ümit edilen Florya Plajları'nı 1949 yılında Belediye işletecekmiş. Plajlardan elde edilen gelirler belediye işlerine sarf edilecekmiş. Ayrıca Çırağan Sarayı'nın yerinde otel yaptırılacakmış.

Florya Ponte Otel ne zaman açılacak?

Florya Beşyol Birlik Caddesi'nde inşaatı devam eden Florya Ponte Otel'in açılışı 3-4 ay sonra olarak öngörülüyor. Atatürk Havaalanı'na yakın mesafedeki otelde 96 oda yer alacak.

Elite World'ün Florya oteli yurtdışında pazarlanacak!

ABD' li otel zinciri Luks Worldwide, Elite World' ün Florya otelini yurtdışında pazarlayacak. CEO Harkham, " Yatırımlarımız sürecek " dedi. Florya'da yapılan Elite World otel, zincirin yüksek kriter sınavından geçer not aldı...

Elite World yeni otelini 23 Ocak'ta Florya'da açacak!

Dünyanın önemli uluslararası otel zincirlerinden Elite World Business Hotel, havaalanına, fuar merkezierine, İstanbul'da tarihi yarımadaya ve alışveriş merkezlerine yakın inşa ettiği yeni otelini 23 Ocak'ta Florya'da açacak...

Aydınlı Yapı Koru Florya yarın görücüye çıkıyor! Metrekaresi 3 bin 250 dolara!

Les Ottomans Otel 'de düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtılacak Koru Florya'da yer alan konutların metrekare birim fiyatları 3 bin 250 dolardan başlıyor ve 4 bin 800 dolara kadar yükseliyor...

Babas Kaplıca Birliği Termal Otel yaptırıp kiraya verecek!

Babas Kaplıca Birliği Bolu'da 4 yıldızlı termal otel yaptırıp kiraya verecek

florya otel Haberi

florya otel

Elit Turizm Yatırım A.Ş.  tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile hizmete açılan Elite World Business Hotel’in ilk konuğu, açılış için Türkiye’ye gelen Luxe Worldwide Hotels CEO’su Efrem Harkham oldu.

Dünyanın önemli uluslararası otel zincirlerinden Luxe Worldwide Hotels’in CEO’su Efrem Harkham, Türkiye’deki tek üyesi Elite World Hotels zincirinin yeni yatırımı Elite World Business’in 23 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilen açılışı için İstanbul’a geldi.  

60 milyon dolarlık yatırımla Florya’da kapılarını açan Elite World Business Hotel’in açılışı için Türkiye’ye gelen Luxe Worldwide Hotels CEO’su Efrem Harkham, otelde ilk konaklayan konuk olarak duyduğu memnuniyeti belirtirken, Elite World Hotels yönetimine başarılı Business Hotel konseptine dair tebriklerini sundu.

Elite World zincirinin dördüncü halkası 60 milyon dolarlık yatırımla açıldı

Beş kıtada 64 şehirde başta iş otelleri olmak üzere 200 oteli...