05 / 05 / 2024

Flower Show fuarı nerede

Flower Show fuarı nerede

Sektöründe düzenlenen en büyük fuar olan Flower Show Türkiye Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı, 28 Kasım Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi’nde başlıyor...

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

Büyükyalı, CNR Avrasya Boat Show’da tanıtılıyor!

İstanbul’un yeni “deniz semti” Büyükyalı, 27 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında ilk kez Ataköy Marina’da düzenlenen “CNR Avrasya Boat Show 2016 Deniz Fuarı”ndaki standında, deniz tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Demir İnşaat IPS 2016 Fuarı'ndan 17 satış sözleşmesiyle döndü!

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.

Gulf Property Show Bahreyn Gayrimenkul Fuarı 26 Nisan'da!

BAHREYN’ in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show BAHREYN , 26–28 Nisan 2016 tarihlerinde tekrar gerçekleştiriliyor. Fuar kendi vatandaşlarına emlak sektöründe yatırım için bilgi sağlayacak.

Hotel Design Show etkinliğine sektörden büyük ilgi!

Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapsamında bu yıl ilki yapılan Hotel Design Show etkinliğine turizmciler ve sektör profesyonelleri büyük ilgi gösterdi.

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı Dubai'de kapılarını açtı. Yapı malzemesi tedarikçisi ve yüklenici olarak son 10 yılda Körfez bölgesinde önemli başarılara imza atan Türkiye fuarın gözdesi oldu.

İMSİAD, KIPS Gayrimenkul Fuarı'nda temaslarda bulundu!

İnşaat sektöründeki, dünyanın en önemli fuarlarına geniş heyetler ile ziyaretler gerçekleştiren İMSİAD, Kuveyt International Property Show (KIPS) Gayrimenkul Fuarı´nda inceleme ve temaslarda bulundu.

ERSA Mobilya, Hotel Show Dubai'de ilgi odağı oldu!

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Hotel Show Dubai” fuarında, tekstil ürünlerinden, mimariye; tesisattan, mobilyaya kadar otel ekipmanı sağlayan katılımcılar, Türk firmalara büyük ilgi gösterdi.

Flower Show fuarı nerede Haberi

Flower Show fuarı nerede

Türkiye’de bir ilk olan dondurulmuş canlı bitkiler, topraksız tarım yapma imkanı sunan hindistan cevizi kabuğunda bitki besleme ortamları, yapraklarında oluşan suyun içilebilmesi özelliğiyle dikkat çeken dünyanın en büyük meyve veren iç mekan bitkileri gibi sektöre dair birçok yeni ürünün sergileneceği fuar 1 Aralık’a kadar devam edecek.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’ın katılımlarıyla açılacak Flower Show Türkiye’de, 20 farklı ülkeden 300’e yakın katılımcı yer alacak.  Ayrıca fuarın ilk gününden itibaren 10.00 ile 15.00 saatleri arasında İranlı çiçek ustası tarafından çeşitli gösteriler yapılacak. Günlük hayatta karşılaşılması zor olan; et yiyen bitkiler, akıllı saksılar, dikey bahçeler, yeşil çatılar, Kolombiya ve Ekvator gülleri, oya ağaçları, orkideler, manolya ağaçları,  bahçe ve oyun park grupları gibi daha birçok ilgi çekici ürün ve hizmetin sergileneceği...