05 / 05 / 2024

Flower Show Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı ne zaman

Flower Show Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı ne zaman

Sektöründe düzenlenen en büyük fuar olan Flower Show Türkiye Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı, 28 Kasım Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi’nde başlıyor...

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Zile 2. Etap TOKİ'de altyapı ve peyzaj çalışmaları başladı!

Nakkaş Mahallesi Müftü Arif Kılıç Caddesi eski terminal alanına 332 adet 2.Etap konutlar 3+1 ve 2+1 şeklinde yapım konutların altyapı ve peyzaj çalışmaları devam ediyor.

UK Enerji Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Peyzaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İst. Şb. açıldı!

UK Enerji Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Peyzaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Muazzez Özsoy Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile Ataşehir'de 2 Temmuz'da açıldı.

Par Nak Hafriyat Nakliyat İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Par Nak Hafriyat Nakliyat İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Gezici tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Erak Peyzaj Petrol Taşımacılık Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erak Peyzaj Petrol Taşımacılık Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Avcılar'da açıldı.

Zerlife Proje Yapı Peyzaj Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerlife Proje Yapı Peyzaj Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Mustafa Turğut ve Gülhayat Korkmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Sebat Asfalt Altyapı ve Peyzaj İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebat Asfalt Altyapı ve Peyzaj İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hacer Uğur tarafından 40 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Grup İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Grup İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hüseyin Demirbağ tarafından 100 bin TL sermaye işle Küçükçekmece Tevfik Bey Mahallesi'nde 9 Haziran' da kuruldu.

Arsuz Kent Meydanı Peyzaj projesinin bedeli 749 bin 994 TL!

Arsuz'a Kent Meydanı Yapılacak Arsuz Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Toplantıya bedeli 749 bin 994 lira olan Arsuz Belediyesi Kent Meydanı Peyzaj Projesi damga vurdu.

MSC Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSC Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Melih Pesen tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

BA Tasarım Mimarlık Şehircilik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BA Tasarım Mimarlık Şehircilik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi, Barış Kaptanoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

BTS Reklam İnşaat Peyzaj Elektrik Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Reklam İnşaat Peyzaj Elektrik Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Betül Boztepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi kuruldu!

Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi, Defne Akyol tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Ihlamur Yolu Sokak'ta kuruldu.

Flower Show Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı ne zaman Haberi

Flower Show Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı ne zaman

Türkiye’de bir ilk olan dondurulmuş canlı bitkiler, topraksız tarım yapma imkanı sunan hindistan cevizi kabuğunda bitki besleme ortamları, yapraklarında oluşan suyun içilebilmesi özelliğiyle dikkat çeken dünyanın en büyük meyve veren iç mekan bitkileri gibi sektöre dair birçok yeni ürünün sergileneceği fuar 1 Aralık’a kadar devam edecek.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’ın katılımlarıyla açılacak Flower Show Türkiye’de, 20 farklı ülkeden 300’e yakın katılımcı yer alacak.  Ayrıca fuarın ilk gününden itibaren 10.00 ile 15.00 saatleri arasında İranlı çiçek ustası tarafından çeşitli gösteriler yapılacak. Günlük hayatta karşılaşılması zor olan; et yiyen bitkiler, akıllı saksılar, dikey bahçeler, yeşil çatılar, Kolombiya ve Ekvator gülleri, oya ağaçları, orkideler, manolya ağaçları,  bahçe ve oyun park grupları gibi daha birçok ilgi çekici ürün ve hizmetin sergileneceği...