28 / 04 / 2024

Fly Salmiya uçarlar yapı

Fly Salmiya uçarlar yapı

Fly Salmiya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede 36 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya Evleri ödeme bilgileri!

Uçarlar Yapı ve Beşiktaş imzası ile hayata geçirilen Fly Salmiya Evleri 5 bin 754 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte Beylikdüzü Fly Salmiya Evleri ödeme bilgileri...

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Yaşar Toğuç tarafından kuruldu.

Uçarlar Yapı'ya dolandırıcılık suçlaması!

Oyuncu Temmuz Karikutal, geçen yıl daire aldığı Uçarlar Yapı hakkında ‘dolandırıcılık’ suçlaması ile suç duyurusunda bulundu...

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Uçarlar Yapı 5 projesiyle Cityscape Qatar'a katıldı!

Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar, "Öncelikle dünyanın en büyük yapı fuarlarından Cityscape'in Katar ayağında ülkemizi temsil etmekten ötürü çok mutluyuz." dedi.

Pendik Atlantik Fly fiyat listesi 2017!

Lansmana özel yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu Pendik Atlantik Fly projesi tek blokta 140 daireden oluşuyor...

Beylikdüzü'ne Family 1-2 projesi geliyor!

Uçarlar Yapı, Family 1-2 projesini hayata geçiriyor. Aralık 2016'da başlamayı planladığı yeni projesinde metrekare fiyatı bin 100 dolar olarak belirlendi.

Fly Qatara Residence projesi 2017'de başlıyor!

Uçarlar Yapı'nın Fly Qatara Residence projesinde inşaat 2017'nin ilk çeyreğinde başlıyor. İstanbul Kartal'da yer alan Fly Qatara Residence projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Fly Qatara Residence Kartal fiyat!

Fly Qatara Residence Kartal projesi 2017'de başlıyor. 300 konutun yer alacağı Fly Qatara Residence Kartal projesi Uçarlar Yapı imzasını taşıyor...

Fly Qatara Residence'ta metrekaresi 2 bin 500 Dolar'a!

Fly Qatara Residence projesi Uçarlar Yapı tarafından 8 bin 500 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede brüt metrekare birim fiyatları 2 bin 500 Dolar'dan başlıyor.

Fly Salmiya fiyatları ne kadar?

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 3+1 arasında farklılık gösterdiği proje toplamda 282 konut bulunuyor. Peki yüzde 25'i satılmış olan Fly Salmiya fiyatları ne kadar?

Fly Salmiya uçarlar yapı Haberi

Fly Salmiya uçarlar yapı

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları 2 bloktan oluşuyor. Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası ile yükselen proje 5 bin 754 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Fly Salmiya Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede yüzde 35 peşin ödemelerde, kalan konut bedeli 36 ay taksitlendiriliyor. 


Uçarlar Yapı Fly Salmiya'da duş ve soyunma odaları, havuz, kapalı otopark, fitness merkezi, buhar odası, sauna, spa ve masaj merkezi gibi sosyal donatı alanları sunuluyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Fly Salmiya Beylikdüzü'nde toplam 282 konut bulunuyor. Projenin Aralık 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor. 


Fly Salmiya Evleri fiyatları metrekare bazında peşin alımlarda 2 bin 500 TL, taksitli alımlarda ise 2 bin 700 TL olarak belirlendi. 


Beylikdüzü...