28 / 04 / 2024

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 



Sabancı Topluluğu tarafından başlatılan  Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı bu yıl farklı iş modellerinin değerlendirmelerini kapsamaktadır. Bu yılki programda değerlendirilecek iş modelleri arasında “Sağlık Teknolojileri”, “Enerji ve İklim Teknolojileri”, “Dijital Teknolojiler” ve “İleri Malzeme Teknolojileri” yer alıyor. Başvurular ise 16 Haziran 2023 tarihinde sona erecektir. 

Tüm girişimciler 30 bin dolarlık nakit destek alacak 

Başvuru yapan girişimcilerin değerlendirme süreci olacak ve sonrasında kabul edilme sürecinden sonra iki haftalık bir oryantasyon olacak. Ardından eğitim ve mentorluk programları başlatılacak. Sabancı Holding'in bir merkezi olan Sabancı Center'da çalışmalar sürdürülecek. Ürün ve hizmet kalitesini ileriye taşımak için ise girişimcilere 30 bin TL değerinde nakdi destek sağlanacak. Bu destek, girişimcilerin müşteri bağlantılarını yapma veya kesilen fatura sayılarını da artırmak amacıyla sağlanmaktadır.


Geri Dön