18 / 07 / 2024

Fly Suit nerede

Fly Suit nerede

Fly Suit, Beylikdüzü’ nün merkezinde E-5 karayoluna 500 m, havaalanına 15 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km uzaklıkta, sağlık ocağı, okul ve kapalı pazara yürüyüş mesafesinde yükseliyor.

Fly Club Termal nerede?

Fly Club Termal nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Fly Club Termal nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Prime Palace Evleri nerede?

Prime Palace Konutları için 30 ay vade imkanı sunuluyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 248 suit daire ve 8 ticari ünite yer alıyor. Peki Prime Palace Evleri nerede?

Fly Family Residence nerede?

Fly Family Residence'de teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 3 blok halinde yükselecek projede 260 adet konut bulunuyor. Peki Fly Family Residence nerede?

Fly Salmiya Residence nerede?

Fly Salmiya Konutları Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Fly Salmiya Residence nerede?

Fly Salmiya Beylikdüzü nerede?

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği Fly Salmiya Rezidans'ta fiyatlar metrekare bazında 2 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Fly Salmiya Beylikdüzü nerede?

Rüya Prestij Suit nerede?

Pusula İnşaat imzası ile hayata geçirilen Rüya Prestij Suit Evleri 260 adet daireden meydana geliyor. Proje 8 bin 43 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Rüya Prestij Suit nerede?

Eroğlu Emlak Yatırım Ali Ağa Suit projesi nerede?

Daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edilen Ali Ağa Suit Evleri 12 katlı tek blok halinde yükseliyor. Peki Eroğlu Emlak Yatırım Ali Ağa Suit projesi nerede?

Fly Suit'i Eroğlu Emlak Yatırım devraldı! Yeni adı Ali Ağa Suit!

Uçarlar Yapı'nın Esenyurt Fly Suit projesini Eroğlu Emlak Yatırım A.Ş satın aldı. Eroğlu Emlak Yatırım A.Ş projeyi Ali Ağa Suit adıyla yeniden satışa sunacak. İşte detaylar...

Uçarlar Yapı Fly Suit resimleri!

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde Uçarlar Yapı tarafından hayata geçirilen Uçarlar Yapı Fly Suit resimlerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Next Level Residence nerede?

İçerisinde; 45 adet suit daire, 65 adet rezidans daire ve 133 adet ofis bulunan Next Level Residence nerede sorusuna yanıt olarak Ankara Söğütözü cevabı veriliyor. Proje, Pasifik İnşaat imzası taşıyor...

Ottomare Palace nerede?

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon suit daire tiplerinden meydana gelen Ottomare Palace nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili cevabı veriliyor...

Next Level nerede?

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Next Level nerede sorusuna Ankara Söğütözü cevabı veriliyor. 45 adet suit daire, 65 adet rezidans daire ve 133 adet ofisin yer aldığı projede satışlar devam ediyor...

Fly Suit nerede Haberi

Fly Suit nerede

Uçarlar Yapı tarafından Beylikdüzü’nün merkezinde konumlanan Fly Suit projesi hayata geçirildi. 


Fly Suit, 2.625 m2  Alana kurulu  %30  inşaat  %70 sosyal donatı olmak üzere yaklaşık 9.000 m2 inşaat alanına sahip alt katların ticari olduğu üst katların ise konut olarak planlandığı projede mimariden, inşaat kalitesine kadar her aşamanın titizlikle üzerinde duruluyor. 


Birbirinden farklı 3 daire tipine sahip proje, 1+0 37m2, 1+1  65m2, 2+1  100m2 ve 115m2  olmak üzere toplamda 150 daireden ve 50 adet ticari üniteden oluşmaktadır. 


Fly Suit, açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna ve hamam alanlarının içinde bulunduğu sosyal tesisleri ile kaliteli hizmet vermeyi planlıyor. 7/24 saat güvenlik sistemi devrede olan ve resepsiyon hizmetlerini de eksiksiz sunacak olan proje, kapalı otoparkları ve çocuk oyun alanları ile göz dolduruyor.


Fly Suit, Beylikdüzü’...