21 / 05 / 2024

Fly Suit

Fly Suit

Fly Suit Esenyurt'ta daire fiyatları 60 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Uçarlar Yapı'nın 150 konutluk projesi Fly Suit Esenyurt'ta teslimlerin Ağustos 2015 yılında yapılması planlanıyor...

Suit Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Suit Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarıq N.F.A.L.R ve Wesam H.A.M. ortaklığında kuruldu.

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi açıldı!

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atar tarafından açıldı.

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İstemkar tarafından kuruldu. 

Hera Suit Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Suit Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ekmekci tarafından kuruldu.

My Kıng Suit Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

My Kıng Suit Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kurt tarafından kuruldu.

Royal Suit Premium Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Suit Premium Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Özcan tarafından kuruldu.

Taç Suit Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Taç Suit Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Uysal tarafından kuruldu.

Konfor Suit İnşaat Turizm Konaklama Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfor Suit İnşaat Turizm Konaklama Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Güven tarafından kuruldu.

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tuncer tarafından kuruldu.

One Day Suit Otel Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Day Suit Otel Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marmara Suit Otelcilik Turizm İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Muğla tarafından kuruldu.

Marjinal Suit Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marjinal Suit Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Zümrüt Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç, Fırat Kılıç ve Yavuz Kılıç ortaklığıyla kuruldu.

Fly Suit Haberi

Fly Suit


Uçarlar Yapı tarafından hayata geçirilen Fly Suit projesi İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. Mayıs ayında inşaatın başlayacağı Fly Suit Esenyurt projesinde satışlar başladı.


Esenyurt Fly Suit projesi 150 daire ve 10 ticari birimden meydana geliyor. 2 bin 625 metrekare arsa üzerinde yükselen Fly Suit Esenyurt projesi 12 katlı tek blok olarak tasarlandı.




Fly Suit Esenyurt projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor. Fly Suit fiyat listesi stüdyo dairelerde 60 bin TL, 1+1 dairelerde 95 bin TL, 2+1 dairelerde 135 bin TL olarak belirlendi.


Esenyurt Fly Suit projesinde stüdyolar 37 metrekare, 1+1'ler 65 metrekare, 2+1'ler 100 ve 115 metrekare büyüklüğe sahip. Fly Suit Esenyurt projesinde teslimlerin Ağustos 2015 yılında yapılması planlanıyor.


En yakın ilköğretim okuluna ve kapalı pazara 200 metre uzaklıkta bulunan Fly...