21 / 05 / 2024

Foam Stone Yapı adres

Foam Stone Yapı adres

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Mustafa Tarrab tarafından kuruldu. 

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Haluk Aydın ortaklığında kuruldu.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Nasa Stone Yapı Elemanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasa Stone Yapı Elemanları Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Nalan Ilgın ve Sami Güven ortaklığında kuruldu.

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Görmez tarafından kuruldu.

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Mustafa Tarrab tarafından kuruldu. 

Kökten Stone Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kökten Stone Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İdris Kökten tarafından kuruldu. 

Franke Stone by Lapitec ile yeni bir dönem!

Franke Stone by Lapitec, dekorasyonda ve mimaride çığır açmaya hazırlanıyor. Benzersiz teknik özellikleri ve kolayca çalışma imkanı sunan yapısı sayesinde Franke Stone by Lapitec, iç ve dış mekanda ve ıslak zeminlerde ideal çözümler sunuyor.

Bodrum Hera Stone House ödeme planı!

Bodrum Hera Stone House ödeme planı kapsamında yüzde 40 peşin ödeme yapılıyor. İnşaat çalışmaları Ekim ayında başlayacak olan proje Mavi Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Hera Stone House nerede?

Hera Stone House'ta konutların büyüklükleri 380 ile 400 metrekare arasında değişiyor. Mavi Yapı imzası taşıyan proje 1,5 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Hera Stone House nerede?

Mavi Yapı Hera Stone House'ta fiyatlar 800 bin Euro'dan başlıyor!

Hera Stone House'ta teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. 4 adet taş evin yer aldığı projede fiyatlar 800 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor.

Easy Stone Yapı Fuarı'nda taş sıvayı tanıtacak!

Toz-Taş Yapı tarafından Almanya'da üretilen taş sıva kaplaması Easy Stone, Türkiye'de bayilik sistemi ile büyümeyi hedefliyor. Firma 21-25 Nisan 2015 tarihinde TÜYAP Fuar Merkezi' nde düzenlenecek Yapı Fuarı'na katılacak.

Toz–Taş Yapı, Easy Stone'u yaygınlaştırmayı hedefliyor!

Toz –Taş Yapı tarafından Almanya’ dan ülkemize ve inşaat sektörüne kazandırılan Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

American Siding yeni ürünü American Stone tanıttı!

American Siding’in yeni ürünü ‘American Stone’, yapılarınıza estetikten ve ısı yalıtım bütünlüğünden ödün vermeden nostaljik bir dokunuş kazandırıyor...

Foam Stone Yapı adres Haberi

Foam Stone Yapı adres

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Mustafa Tarrab tarafından kuruldu. 

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü yapıların içinde ve dışında tesisat, dekorasyon, tadilat, izolasyon, yalıtım, cephe sistemleri, mantolama söve yapmak, yaptırtmak, projelendirmek, malzemeleri üretmek, montaj işleri, almak, satmak, pazarlamak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak 2. Doğal ve sentetik malzemelerden, seperatör kolon kartonpiyer, bina mantolama iç ve dış cephe ürünleri, prekast söve bordür, yalı baskı denizlik köşeleri ve yalı baskı kaplamaları, saçak ve kat silmeleri, kapı söveleri, kilit taşları, payandalar asma tavanlar bunların bina ve inşaatlara uygulanmasında taşeronluk hizmetleri vermektedir. 3. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır,...