05 / 05 / 2024

Foça Belediyesi Otel

Foça Belediyesi Otel

İzmir Foça Belediyesi, Kavakiçi Mevkii'ndeki turistik tesis alanı imarlı arsa üzerine 20 milyon 881 bin TL yatırım bedelli 4 yıldızlı otel yaptırılması ve 49 yıllığına yıllık 104 bin 405 TL'ye kiralanması işini ihaleye çıkardı

Foça Belediyesi imarlı 6 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Foça Belediye Başkanlığı, Foça'da yer alan 6 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

Foça Terminali 7 Nisan'da açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gerenköy'de bölgenin yapısına uygun mimaride hayata geçirdiği çok amaçlı salon ile Foça’nın önemli bir ihtiyacını karşılayacak ilçe terminalini 7 Nisan Cumartesi günü hizmete açıyor.

Foça Terminali tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça'nın ulaşım ve turizm sektörlerini canlandıracak bir projeye daha imza attı.

Foça Gerenköy Çok Amaçlı Salon'da son rötuşlar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça’nın Gerenköy mahallesinde, bölgenin yapısına uygun mimaride hayata geçirdiği çok amaçlı salonda son rötuşları yapıyor.

Foça'ya Deniz Manzaralı Terminal binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 5.5 milyon liralık yatırımla inşaatına başladığı deniz manzaralı Foça Terminal binasının yüzde 95’ini tamamladı. Yeni terminal kazandırmak için geriye sayıma başladı.

Foça Terminali 2017'de hizmete giriyor!

Foça’ya 13 bin 500 metrekarelik yeni bir ilçe terminali kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4.3 milyon liralık bu yatırımı Nisan’da hizmete açacak.

İzmir Yeni Foça’ya 41 milyon liralık arıtma tesisi!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu da çözüldü. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmayı yaklaşık 41 milyon liralık yatırımla hizmete aldı.

Foça Devlet Hastanesi'nin ihalesi 18 Nisan'da!

Foça AK Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin, merakla beklenen ve 50 yataklı olarak projelendirilen yeni Foça Devlet Hastanesiyle ilgili, 18 Nisan 2016 tarihinde ihaleye çıkılacağını bildirdi.

Muratpaşa Belediyesi'ne gelen haczin görünmeyen yüzü!

Belediyelerin en büyük sorunlarından biri ‘kamulaştırmadan el atma’ olayıdır. Son günlerde Muratpaşa Belediyesi’ne gelen 2 ayrı haciz olayı ile bir kez daha ‘kamulaştırmadan el atma’ gündeme geldi.

Muratpaşa Belediyesi'ne ikinci haciz şoku!

MURATPAŞA Belediyesi'ne 'kamulaştırmasız el atma' gerekçesiyle açılan davanın sonucuna göre, 1 hafta aradan sonra ikinci kez haciz girişiminde bulunuldu.

Yeni Foça Yat Limanı’nın ihalesi 21 Nisan’da yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın 35 Projesi arasında yer alan Yeni Foça Yat Limanı’nın ihalesi 21 Nisan’da yapılacak. Proje ile turizmde ivme kazanacak İzmir, ekonomik açıdan da büyüyecek

Muratpaşa Belediyesi'nden Menderes Türel'e yanıt!

MURATPAŞA Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in gazetecilerin sorusu üzerine belediyeye gelen haciz işlemiyle ilgili yaptığı açıklamaya yazılı yanıt verdi. Evcilmen bu iddialara ise ne dedi?

Foça Belediyesi Otel Haberi

Foça Belediyesi Otel

Foça Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Foça Belediyesi'ne ait İzmir ili, Foça ilçesi, Kavakiçi Mevkii'nde bulunan Turistik Tesis Alanı imarlı arsa üzerinde turizm amaçlı Turistik Konaklama Tesisi (350 Yataklı, 4 yıldızlı otel) yapılması ve kapalı teklif usulü ile yerli ve/veya yabancı girişimcilere 49 yıllığına kiraya verilmesi işini ihaleye çıkardı.


Tahmin edilen yatırım bedeli: 20 milyon 881 bin TL ve muhammen kira bedeli 104 bin 405 TL olarak belirlendi.


İhale 07 Ağustos 2012 Salı günü, saat 14:00'de Fevzi Paşa Mahallesi 191 Sokak No:3 FOÇA adresindeki Foça Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında toplanacak olan Belediye Encümenince yapılacak.


İhale ilanı için