27 / 04 / 2024

Folkart Bornova fiyatları

Folkart Bornova fiyatları

İzmir Folkart Life ödeme seçenekleri kapsamında lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen projede toplam 828 adet konut bulunuyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Residence!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Residence 'de dairelerin büyüklükleri 46 metrekareden başlıyor. Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

İzmir Folkart Life teslimleri ne zaman?

Folkart Life Bornova Konutları 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki İzmir Folkart Life teslimleri ne zaman?

Bornova Folkart Life Evleri fiyatları!

Bornova Folkart Life Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen projede toplam 828 konut bulunuyor.

İzmir Folkart Life Bornova fiyatlar!

İzmir Folkart Life Bornova fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 828 adet konuttan meydana gelen projede lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ediyor.

Bornova Folkart Life Konutları ulaşım!

Bornova Folkart Life Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. Teslimlerin 2 yıl sonra yapılacağı projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Bornova Folkart Life daire fiyatları!

Folkart Yapı imzası ile yükselen Bornova Folkart Life daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Satışları devam eden proje 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Folkart Life Bornova teslimleri ne zaman?

Folkart Life Bornova'da dairelerin alanları 46 metrekareden başlıyor. Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunun projede 828 adet daire yer alıyor. Peki Folkart Life Bornova teslimleri ne zaman?

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi Haziran 2017 olarak belirlenen projede banka kredisi ile 120 ay vade fırsatı sunuluyor.

Bornova Folkart Life ödeme koşulları!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Bornova Folkart Life ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade imkanı sunuluyor. Proje İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda bulunuyor.

Folkart Bornova satışta! 179 bin TL'den!

Folkart Yapı, İzmir Bornova'da yeni projesi Folkart Bornova için ön satışlara başladı. Mayıs ayının ortasında lansmanı yapılacak olan Folkart Bornova'da 842 rezidans daire yer alıyor...

Folkart Bornova projesi 250 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükseliyor!

Folkart yeni projenin lansmanı için hazırlıklara hız verecek. Mart ayı itibarıyla ön talepler toplanmaya başlanacak. Mayıs ayında başlayacak inşaat 18 ay sürecek ve 2016 sonunda teslim edilecek. Projenin yatırım değeri 250 milyon lira.

Folkart Yapı Bornova projesi için ön talep topluyor!

Folkart Yapı Bornova projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projenin Mart ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor....

Dap İzmir Bornova fiyatları!

Dap İzmir Bornova fiyatları 299 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 31 ve 32 katlı iki kule şeklinde inşa ediliyor.

Yücesoy Metrofis Bornova fiyatları!

Yücesoy Metrofis Bornova fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. İzmir Bornova'da yer alan Metrofis Yücesoy projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları!

Dap Yapı İzmir Bornova'da lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 

Folkart Life Bornova ev fiyatları!

Folkart Life Bornova ev fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede teslimler başladı. 

Mia Bornova fiyatları 256 bin TL'den başlıyor!

Mia Bornova projesi İzmir Bornova'da Serkan Orkun İnşaat tarafından hayata geçirildi. Mia Bornova projesinde fiyatlar 2+1'lerde 256 bin TL'den başlıyor...

Folkart Yapı Folkart Ardıç fiyatları!

Folkart Yapı Folkart Ardıç fiyatları 301 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Ardıç projesi denize sıfır konumda yer alıyor...

Liva Home Folkart Evleri fiyatları 2017!

Liva Home Folkart Evleri fiyatları 2017 kapsamında daireler 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Liva Home projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

İzmir Folkart Ardıç fiyatları!

Folkart Yapı imzasıyla İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Folkart Ardıç projesinde teslimlerin 2018 tarihinde yapılması planlanıyor. İzmir Folkart Ardıç fiyatları ne kadar?

İzmir Folkart Ardıç fiyatları!

İzmir Folkart Ardıç fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor.

Folkart Life Bornova fiyatları! İşte tam liste!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Life Bornova projesi 1+1'den 3+1'e kadar farklı dairelere yer veriliyor. İşte Folkart Life Bornova fiyatları! İşte tam liste..

Folkart İncity Bornova 2017 konut fiyatları!

Folkart İncity Bornova 2017 konut fiyatları 281 bin TL'den başlıyor. Folkart İncity Evleri'nde yüzde 1 vade farkıyla ödemeler yapılabiliyor...

Bornova Folkart İncity Evleri satış fiyatları!

Toplam 700 daire ve 42 dükkandan meydana gelen Bornova Folkart İncity Evleri satış fiyatları 281 bin TL'den başlıyor. Proje 31 bin 289 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kazımdirik Folkart İncity fiyatları!

İzmir Bornova'da yer alan Folkart İncity projesi Eylül 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Kazımdirik Folkart İncity fiyatları 281 bin TL'den başlıyor.

Folkart Bornova fiyatları Haberi

Folkart Bornova fiyatları

İzmir'in Bornova ilçesinde inşa edilen Folkart Life Bornova Rezidans'ta teslimlerin Haziran 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


İzmir Folkart Life ödeme seçenekleri arasında banka kredisi imkanı sağlanıyor. Proje Adnan Menderes Havalimanı ve metroya yakın bir bölgede yükseliyor. 


Bornova Folkart Life 'ta süs havuzu, açık - kapalı yüzme havuzları, cafe ve çarşı, kapalı otopark, restoranlar, çocuk havuzu, SPA ve fitness, koşu ve yürüyüş yolu gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Life Rezidans 828 tane daireden meydana geliyor. Projede konutların büyüklükleri 46 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. 


İzmir Folkart Life ödeme seçenekleri!

Çevre yoluna 500 metre uzaklıkta olan Folkart Life Bornova Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik kısım banka...